Citiraj nine prvotno napisa Vidi poruku
a evo da se malo upoznamo kako to rade u Njemačkoj u roku 24h bez obavještavanja majke... izvor...naravno novine bez ime.prezime

http://www.jutarnji.hr/-bivsi-muz-ot...aciju-/872488/

ovaj clanak i dogadjaj opisan u njemu upravo je tipican primjer kako to rade hrvatske nadlezne institucije. na zalost zakazao nije njemacki, vec hrvatski sustav i u ovom slucaju.

nego vidim da imate veliki problem sa citanjem i stavljanjem procitanog u ispravni kontekst. ekstremizam spomenut sa moje strane a po pitanju udruge odnosi se na kao sto sam vec rekla svodjenje majke u hrvatskoj koja ne doji na majku druge klase izmedju ostaloga. a politicki ili ispolitizirano se odnosi, da ponovim, takodjer kao sto sam vec rekla na uzmicanje pred odredjenim problematicnim temama i pojavama u drustvu bez doista konkretnog razloga, osim da se ne bi nekome stalo na zulj.

osim toga ni opetovano spominjanje policije u kontekstu u kojem se spominje ovdje govori da sa slikom ovakvog drustva nesto ne stima. makar koliko znam policija u hrvatskoj ipak postuje slobodu javnog iznosenja misljenja i kritike o pojavama u drustvu, vise bih rekla da sa time problem u odredjenim slucajevima ima sira javnost, ne policija.