Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: tiska, stenje, isteze se... sta mu je?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Commawhite avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I nas muči problem sa stenjanjem i izvijanjem ali uz cviljenje i cendranje neposredno prije prduckanja - kao da ga boli taj zrak koji izlazi iz njega. Zvala sam Telefončić (divna, predivna akcija) i kaže teta da bi mogao biti problem u tome da prehlapljivo hvata sisu pa se naguta zraka. Pokušavam ga dojiti sjedećki kako mi je rekla i istisnuti mlijeko da ne mora on početi vući, i čini mi se da je malo bolje. Bila bih poludila da mi je još netko pokušao rješiti problem rečenicom ''to ti je muško dijete, oni su cendravi''.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Commawhite prvotno napisa Vidi poruku
    I nas muči problem sa stenjanjem i izvijanjem ali uz cviljenje i cendranje neposredno prije prduckanja - kao da ga boli taj zrak koji izlazi iz njega. Zvala sam Telefončić (divna, predivna akcija) i kaže teta da bi mogao biti problem u tome da prehlapljivo hvata sisu pa se naguta zraka. Pokušavam ga dojiti sjedećki kako mi je rekla i istisnuti mlijeko da ne mora on početi vući, i čini mi se da je malo bolje. Bila bih poludila da mi je još netko pokušao rješiti problem rečenicom ''to ti je muško dijete, oni su cendravi''.
    moja je zensko i do 3 i pol mj. svaki prdez ju je bolio toliko da je vristala. a prdila je svako malo.
    ono sto sam skuzila je da ju manje boli kad je odmornija.
    uz to, dok je bila tako mala, svakim prdezom bi i malo kakila.

osim sto sam radila sve na poboljsanju stanja mog prejakog LD, moje hiperprodukcije i njene hlapiljivosti, probala bi joj istisnuti taj zrak polazajama nogica te ucestalim podrigivanjem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •