Stranica 98 od 149 PrviPrvi ... 488896979899100108148 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,851 do 4,900 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jejja- možda i jeste sad odradili super posao, ako ne bit ce...kako-tako... samo mi budi pozitivna i optimista i to ti je to!

DaBaR avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ciao cure,evo da vam se javim da mi je danas stigla očekivana M i da sam naručena 10. za prvi ultrazvuk,pošto mi je to prvi prirodni postupak molila bih vas za kakav savjet ako neko već ima iskustva,optimist sam inače po naravi pa se nadam sa svakim postupkom a što nam je dr.i preostalo zar ne?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

vatra, pozitivni smo, malo uplaseni ali ne zurimo jako.. doci ce kako kazes ovako ili onako.. hvala ti
    dabar pozdrav optimizam je uvijek dobra stvar, sretno u prvom prirodnom, neka se pokaze dobrim

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dabar ja ti nemam pojma, jer mi idemo na prve konzultacije idemo 12.10.. vjerojatno ce ti neka iskusna odgovoriti... ja ti samo zelim srecu da vam uspije od prve!

DaBaR avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

jejja hvala drži se znam par cura koje su i sa cistama imale normalnu trudnoću,očito je pravilo da nema pravila
    vatra86 i ja tebi želim da sve prođe najbolje..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dabar a što te točno zanima u vezi prirodnog postupka i šta misliš pod tim prirodan? dali ciljani odnos ili IVF?

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

sto te zanima u vezi prirodnog postupka? ja sam prosla... ne dobiva se nikakva stimulacija,znaci nema nikakvih ljekova.. ides na folikulometrije gdje se prati razvoj folikula dok nije spreman za punkciju,dobiva se stoperica..i nastupa punkcija..ako se dobije jajna stanica, oploduje se i ako je sve ok dolazi do transfera.. to ti je samo ukratko..ako te jos sta zanima detaljnije..pisi..

DaBaR avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hvala cure na odgovorima Mali Mimi i Mayica01 otprilike sam upoznata sa postupcima ivf jer mi je suprugov sgram takav da uvijek do sada idemo na icsi pa tako vjerovatno i sada samo što ovaj put idemo bez stimulacije točno onako kako je opisala mayica01 ne idemo na ciljane već ivf
    mayica kako je tebi prošao prirodnjak?
    mislila sam samo pitati da li možda ima nekakav savjet kako bi takav postupak prošao najbolje što može...

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bok svima! Ja sam ovdje nova! Prvi put sam bila kod dr. V na konzultacijama, mm sprmiogram ok, meni neredovita menstruacija i ovulacija. Brisevi ok. Sad bi trebala na hssg nakon M i onda na ciljane odnose za pocetak. Pa me zanima jel to jako bolan pregled? Jer sam citala svasta
    Svima zelim bebaca jednog uskoro 

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

DaBaR

postupak je prosao u redu..jajna stanica je bila tu..sve super ali taj put nam nije uspjelo.. prosla sve ukupno 6postupaka i ne bi ti znala reci sto nam je pomoglo u tom dobitnom..samo sreca izgleda.. sad ponovo startam za cca 15dana isto prirodnjak za pocetak

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

DaBaR, ako si već prošla stimulirane postupke, ista pravila vrijede i za prirodnjak i meni ne pada napamet nikakav savjet. Postupak je lakši jer nema pikanja pa ga je lakše podnijeti i psihički i fizički.

Bubamara 87, sve smo mi različite i nekoga nešto boli više, nekoga manje, ali je činjenica da HSG boli. Sama za sebe moraš procijeniti da li misliš da ćeš moći podnijeti bol. Ako se bojiš, popiješ nešto za smirenje i nešto protiv bolova i onda je sve podnošljivije.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bok! Cure ja sam nova ovdje ali imam jako dugi staž na humanoj!!! Iza mene 9 ivf-a ,1 klomifenski, 1 odmrznuti postupak ali nada umire zadnja!!!!!!!!!! Za 15 dana krečem na prvi prirodni ivf! Inače ja 80g sve ok,,mm75 oligospermija ! Inače svima želim puno sreće!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dabar slažem se s curama nema tu nekih recepata kako bi ti postupak bio što uspješniji, ovisi o vašim organizmima- dali će biti j.s. i kakva je, te njegov spermiogram u tom trenutku i dal će biolog nabosti baš onaj pravi, a ostalo je lutrija! Ja sam ga prošla nekoliko puta i samo jednom došla do transfera, koji je završio neuspješno
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 04.10.2012. at 09:45

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Phiphy: mene je strah jer mi je ginekologica jedva briseve uzela koliko mi je ušće usko i morala je sirit, i to me dosta onako bolilo. Znaci smije se popit nesto. Hvala

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Šta stvarno? Za uzet briseve? A ja mislila da to malo prođu s onim štapićima po vratu maternice i da ušće nema veze s tim?!
    U svakom slučaju, da, naravno da smiješ nešto popiti .

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jedan je uzela bez problema, a za ostala dva se namucila i ona i ja. Tako da mislim da ce i ovo ic malo teze. A prezivjet cu. Sad sam se narucila 10-tog idem pa cemo vidjet

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubamara i suzy dobro dosle! Makar sam i ja odnedavno. Sta rec,pisite iskustva i sretno da sto prije dodjete do cilja...mene sve to ceka po prvi put...

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala vatra! I ja se prvi put susrecem sa svim tim!i ja tebi zelim sto prije da dodjes do cilja )

DaBaR avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Čini mi se da ovaj mjesec je mjesec prirodnih... bar koliko vidim po pisanju,ma sve će biti dobro a ako i ne bude bit će sljedećih 100
    Bubamara,Suzy sretno
    Mayica možda i ovaj ti prirodnjak donese osmijeh na lice
    čekam sljedeći tjedan da vidimo kako smo krenuli...cure opustite se a nije na odmet i malo kućne radinosti dok se čeka ha?!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

suzy.s dobrodošla, šta si prošla stimuliranih IVF-ova?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme koliko novih cura?!?!? Želim vam svima dobrodošlicu!
    Iako sam žalosna kad vidim kako sve više parova ide na MPO...

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zalosno da..... Oko mene nitko nema takvih problema, pa sad imam vas koje me najbolje mozete razumjet

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dobar dan, ja sam još jedna nova. I MM i ja imamo 33, ciljani odnosi do sad nisu uspjeli (pokušavamo godinu dana). Do sad sam mjerila baznu temp., bez ikakvih hormonalnih terapija. Ciklusi su mi redoviti, malo variraju u trajanju, nikakvih poznatih problema. Neki dan gin. samo napisala uputnicu za humanu jer kaže imamo godina.... a ja se naručila na konzultacije kod dr. V. 16.10.. Sestra rekla da uzmem kopiju zadnje PAPe i da MM ode na spermiogram. Tako da imamo bar nešto za doktora.

Zanima me što sad mogu očekivati - UTZ, briseve, hormonalnu terapiju...? S čime se počinje?

I nadam se da će humana imati što manje posla sa svima nama

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Al' će riječke kavice zato biti sve brojnije

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

phiphy mila, kad je ß? sad već i ja napeto čekam

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Javim se ako je dočekam .

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Flygirl: ja sam prvi put dosla na konzultacije,spermiogram ok, zatim sam morala napravit briseve doci s nalazima i sad cekam da mi M zavrsi da mogu na hssg. A za dalje je rekao ako nalaz bude ok da idemo na ciljane. Iako sam ja to sve prosla s svojom ginekologicom. Mislim da sve ovisi o nalazima, tad odluci sta i kako. Ima tu iskusnijih pa ce ti odgovorit ja sam tek na pocetku

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

flygirl, dobro došla među nas, i što prije otpirlitala na trudnički dio foruma! Nije loše ako možeš napraviti briseve prije konzultacija, tako da imaš još i to. Ako imaš još neki zastarjeli nalaz npr. neke ciste ili sl. uzmi i to. I da, sretno! Odabrala si dobro!
    phiphy, bilo bi super kad bi se nalazili isključivo na kavama, a ne i u bolničkim čekaonicama (ali i to ima svoje čari - tamo smo se i upoznale ) Čekamo s tobom! AltGr+1

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ajme meni,koliko događaja u ovih par dana....jedva uspjela sve pohvatati.
    Novim curama želim puno sreće, ovdje ćete dobit puno informacija i ono što je najvažnije podršku iz prave ruke!

Drage moje,stare i nove, ako sam točno brojila meni je danas 10dnt, nemam nikakvih simptoma,niti da ću dobit,niti da sam trudna. A ja uvijek kažem da je to možda zbog fragmina,pa ne kužim više ništa.

Phiphy kako tvoja mrva,osječaš šta? MOram priznat da sam ovaj đir extra opuštena,i baš me zanima kako će ovo završit. Inače beta je predviđena za 15.10 ali nisam sigurna dali ću čekat do tada, ima malo nestrpljivosti u meni....

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

cure jel mi moze koja reći sta vise o prof. dr. sc.Herman Haller moze i na pp dolazi u Mo i treba biti na mojoj laparaskopiji pa me kopka

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

laky, ovaj put prepuštam riječ drugima!
    Butterfly još maloooooo!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj flygirl prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me što sad mogu očekivati - UTZ, briseve, hormonalnu terapiju...? S čime se počinje?
    evo pa mozda pomogne i ostalim pocetnicama poput mene..ja sam dobila popis sta ce sve trebati skupiti prije ulaska u prvi postupak i na samom startu u MPO vode pa cisto da se znate pripremit/orjentirat itd...

-sva dosadasnja medicinska dokumentacija
    -Nalaz krvne grupe i RH faktora za oba partnera (vama uputnicu daje ginic a muzu opca praksa)
    -Markeri na HIV,hepatitis B i C za oba partnera-ne stariji od 3 mjeseca pa ne morate zuriti s njima (uputnice kao i prethodno)
    -Bakterioloski brisevi cerviksa-ne stariji od 3 mjeseca
    -IF chlamydia,ureaplasma urealyticum et mycoplasma hominis (nemam pojma)
    -Papa test ne stariji od godine dana
    -Hormoni 3 i 21 dan ciklusa
    -Pregled eventuana obrada i misljenje ginekologa nase ustanove (mpo doktor pretpostavljam)
    -Za parove koji su u braku-kopija vjencanog lista, kopija osobne i kopija o OIB-u ( uzmite par komada kopija toga jer kaze dr M. da treba na vise mjesta)
    -Za parove u vanbracnoj zajednici-izjava o postojanju vanbracne zajednice ovjerena kod javnog biljeznika, kopije osobnih i kopije o OIB-u...

sretno svima i neka nam cim prije dodje do nekih pozitivnih rezultata..

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo i ja se naručila na konzultacije ,pa budemo vidjeli kako i šta dalje..
    čekalice naše,puno vibrica za lijepe bete,neka konačno krenu plusići..
    starim i novim curama puno sreće..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    cure jel mi moze koja reći sta vise o prof. dr. sc.Herman Haller moze i na pp dolazi u Mo i treba biti na mojoj laparaskopiji pa me kopka
    laky on ti je best buy riječke gine, kad već moraš pod nož super da će te on riješit. Više na PP.
    Sretno!
    Posljednje uređivanje od Argente : 05.10.2012. at 19:18

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    suzy.s dobrodošla, šta si prošla stimuliranih IVF-ova?
    Mala Mimi!! evo ja već 6 god. idem na ivf redovito svakih 6 mj. ZAKONI SU SE MJENJALI I TAKO JA SAM PROŠLA 9 IVF-ova stimulirana ,plus dva druga!!! za desetak dana idem na prvi PRIRODNI!!!!!!!!!!!! DR.V. KAŽE DA KOD ŽENA KOJE NSU PROŠLE PUNO STIMULACIJA IMAJU PUNO DOBRIH REZULTATA! PA SE NADAMO!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ajme jejja pa koliko vremena treba za sve to napravit? ko zna sta ce moj muz jos od pretraga morat napravit s obzirom na njegovu dijagnozu. vjerojatno ce meni to brzo bit gotovo jer ja u petak odmah poslije konzultacija idem kod svog ginica da mi makar da up za hormone jer bi u sub trebala biti M, pa ce mi mozda i ostale up dati i napraviti briseve
    samo da sve to brzo prodje do prvog postupka, nadam se da ce bit sve ok s nalazima.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    evo pa mozda pomogne i ostalim pocetnicama poput mene..ja sam dobila popis sta ce sve trebati skupiti prije ulaska u prvi postupak i na samom startu u MPO vode pa cisto da se znate pripremit/orjentirat itd...
    Jejja, hvala na popisu. Valjda ću i ja dobiti isti na konzultacijama pa ću pomalo skupljati dokumentaciju.

I hvala svima na dobrodošlici, nadam se da će nas ovdje biti sve manje i manje, a sve više na trudničkom podforumu

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

suzi.s susjedo (po prebivalištu ) pa gdje si se krila do sad?! Toliko postupaka? Ja sam u ponedjeljak na punkciji, vidjeti ćemo što će biti...

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Držite fige za sutrašnji transfer...odmrzli svih 6 js i nadam se da če bar jedna ili dvije biti naši mirišljavi smotuljci!!!
    Sneki hajde da već jednom skupa guramo kolica !!!cure sretno svima!!!

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drzim fige! Sretno i samo hrabro!

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zelim ti uskoro malog

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj suzy.s prvotno napisa Vidi poruku
    Mala Mimi!! evo ja već 6 god. idem na ivf redovito svakih 6 mj. ZAKONI SU SE MJENJALI I TAKO JA SAM PROŠLA 9 IVF-ova stimulirana ,plus dva druga!!! za desetak dana idem na prvi PRIRODNI!!!!!!!!!!!! DR.V. KAŽE DA KOD ŽENA KOJE NSU PROŠLE PUNO STIMULACIJA IMAJU PUNO DOBRIH REZULTATA! PA SE NADAMO!!
    suzy.s tu smo negdje po stažu, želim ti sreću i da ovaj put uspije!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    ajme jejja pa koliko vremena treba za sve to napravit?
    Ma mislim da to sve ide manje vise brzo

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    vjerojatno ce meni to brzo bit gotovo jer ja u petak odmah poslije konzultacija idem kod svog ginica da mi makar da up za hormone jer bi u sub trebala biti M, pa ce mi mozda i ostale up dati i napraviti briseve
    meni je uputnicu za hormone dao na konzultacijama, ostale moram podignuti kod svoje gin.
    Vulkan sretno danas, nek bude smotuljak

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    suzy.s tu smo negdje po stažu, želim ti sreću i da ovaj put uspije!
    hvala MALI MIMI!!!! VALJDA JE DOŠLO I NAŠE VRIJEME!:- DOBRA JE POSLOVICA " KO ČEKA TAJ DOČEKA" ,TAKO DA BUDEMO PRIMJER POČETNICIMA -- TREBA SE BORITI DO KRAJA!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ejla cure drage, da priopćim da sam dobila mengu, dobro se držim i baš sam bila ljuta,čak ne ne tužna ljuta jer me već nervira...

sutra zovem da se narućim za konzult. mislim da će mi dr. predložit prirodnjaka...

vulkan kako je prošlo, gnjiliš danas na kauču ?

kiki kad ideš na konzultacije,koliko si čekala?

snekica sretno draga, i stvarno je vrijeme da se počnu nizat velike bete!!!!

suzy.s sretno u prirodnjaku, ja sam prošla 6 stimuliranih i milslim da me ćeka prirodnjak.Nešto mi je dr.napomenuo na dan transfera.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a joj,butterfly,dobro mi poznata ta ljutnja,baš mi je žao...
    idem drugi tjedan ,dobila sam termin za 15 dana
    kako je sutra praznik,bolje zovi u utorak nadam se da će te brzo ubaciti i odmah dalje..sretno!
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 07.10.2012. at 17:36

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala na željama,danas je prošlo sve ok,imamo dvije bebe jedna odličan i to če biti cura i drugi dobar koji če biti dečko-tako odredio dr.V...a ja se slažem,he,he...
    betu vadim 25.10.
    Butterfly ufa ...ali nedaj se ...kažu po statistici da je največa uspješnost od 5-7 postupka i to je to,sljedeči je dobitan!!!
    nisam danas ni minute ljenčarila osim 2 sata ležanja na humanoj...imala god .braka pa nakon transfera mi krenuli na Krk i uživala...uvijek sam bila na kauču e sada si obečala da ču normalno sve raditi i živjeti...možda upali!!!
    Sretno još jednom svima!!!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure,pitanjce. Sutra se trebam poceti pikati,a pijem antibiotike za zub. Smijem to dvoje zajedno ili da prestanem s antibioticima?
    butterfly,zao mi je,ali super da vec planiras dalje
    vulkan,neka se tvoje bebe cvrsto uhvate za mamu i ostanu kod tebe iducih 9 mjeseci!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,pitanjce. Sutra se trebam poceti pikati,a pijem antibiotike za zub. Smijem to dvoje zajedno ili da prestanem s antibioticima?
    butterfly,zao mi je,ali super da vec planiras dalje
    vulkan,neka se tvoje bebe cvrsto uhvate za mamu i ostanu kod tebe iducih 9 mjeseci!
    Možeš bolje da sad uzimaš nego kasnije tako je meni dr. rekao prošle god. kad sam ih pila, bitno je nakon transfera da ne uzimaš baš svašta (onda treba birati one koje ne štete u trudnoći).
    Butterfly baš mi je žao

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala cure!
    kiki imaš pravo,zovem sutra. Dobro 15 dana nije strašno, možda bi stigla u 11.mj u prirodni! Šta ćeš ti u stimulirani ili prirodni?

vulkan sretna vam godišnjica i da iduću proslavite sa dva mala smotuljka šetajući po rivi !

dino84 mali mimi ti je točno rekla, popi sve do kraja. Koliko imaš za pit, 7 dana?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •