Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: Večera i spavanje: što se preporuča, a što ne davati bebama za večeru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zuska i grozdje napuhava, takodjer. I suhe sljive mogu napuhavati, ako ne potaknu kakanje tad rade vjetrove. Bolje se navecer drzati laganog voca tipa jabuka, ako vec mora biti voce, ali mislim da ono opcenito nije preporucljivo jesti navecer, ispravite me ako grijesim. Od povrca napuhava i brokula, kelj, mahune...

Ja bih se prebacila na mlijecne (ako mozes izdojiti ili vec pije druga mlijeka) i jogurtne obroke navecer s nekom zitaricom, da bude ipak zasitnije od same cice.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kakve jogice dajete djeci? Moj je zasad probao malo najobicnijeg, al zakamufliranog u zitarice i voce.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Zuska i grozdje napuhava, takodjer. I suhe sljive mogu napuhavati, ako ne potaknu kakanje tad rade vjetrove.
    Ajme, zato smo je prekjucer bilo onako veselo. Griz sa šljivama i onda grožđe. Grozna sam!
    Ali, ni noćas nije spavala iako je jela griz sa jabukom i cimetom, mada se puno manje bacala po krevetu, uvijala, prdila itd...

Ma ja stvarno nisam talentirana za hranjenje, ni svoje, ni tuđe...znala sam pojesti tri sarme 15 minuta prije aerobika i onda ne pitajte šta je bilo. I onda sam to napravila opet. Ili kilu smokava prije spavanja pa sam skoro na hitnoj završila... I sad ja trebam hraniti svoje dijete. Stalno nešto čitam i pazim i štrebam, ali izgleda da mi baš ne ide

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •