Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Što sad s cimetom ne valja? Pa baš sam čitala da je njega dobro davati navečer, da opušta i to pa sam ga nedavno uvela. Jelena, ako imas neku drugu info, pliz, podijeli.

Trina, oko kravljeg mlijeka - pa nije li preporuka da se KM nikako ne daje prvih godinu dana, a najbolje ne čak prve dvije?
Kad ti i Sumskovoce govorite o KM, o kojem točno KM govorite - svježem pa prokuhanom, onom u tetrapaku...? Što znači razrijediti? S vodom (prokuhanom ili obilčnom?), u kojem omjeru? Znam da ovo sve zvuči glupo, ali molim vas, spasite mene štrebericu višednevnog istraživanja teme mlijeka!
Koliko sam shvatila, vi mislite da je bolje djetetu nakon godine dana (djetetu koje se doje) ponekad dati KM, a ne adaptirano?

Oko noćnog i dnevnog dojenja, spavanja i ostalog...ma to ja samo maštam. Mislim da nemam snage uskratiti joj božanstvo sisu, ulica bi zvala Centar za socijalni rad.
Samo MM me nagovara da polako prestanem, moja majka mi svaki dan to onako usput spomene...a ja sebe vidjela kako dojim barem do treće godine. Ovako neću izdržati ni još dva mjeseca, a kamoli još dvije godine...
Mlijeko iz tetrapaka, neprokuhano, malo razrijeđeno s vodom iz špine

ja ne znam za tu preporuku za do dvije godine, znam da djeca nebi trebala do godinu dana, ja ga uvedem malo prije godine. Nikad nikakvih smetnji nisu imali, stalno ga piju. I svi su veliki, jaki i zdravi