Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Grad mladih-terenska u 1 ili 2 razredu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Grad mladih-terenska u 1 ili 2 razredu

zanima me kaj je sad na tapeti za jelo,ak može treba mi hitno, jer učiteljica do jučer nije znala kaj bu za ručak.

Nekad kad je moj klinac išo bil je pomfri+ dinosaurusi, torta

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Od frendice mala bila prije dva i pol tjedna - znam samo da su imali juhu od gljiva.
    Probaj nazvati Grad mladih pa pitati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo rekla učiteljica napokon ono kaj sam i ja rekla, dogovorili smo da mala ne jede pomfri, i kolač ak je obojen ( što nagađamo da je za sad najmanje 70% da je čokoladni). Velim ja njoj pa nek detetu skuhaju krumpir umjesto krumpira. Ner bi ništ rekla da mala nije bila u Gradu mladih s vrtićem i sva klopa za nju je rađena u dogovoru s menom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo nazvala, napokon se neko javio rekla juha, pomfri+ piletina pohana, kečap,salata, cedevita, kolač. Sad nisam stigla pitat kakva je juha, kolač je kakao. Rekla teta da samo učiteljica treba reč ujutro kad dođu što i ćega drugačijeg i da se sve može napravit, pa i palačinka za malu ( to je dobila kad je išla u grad mladih za ročkas).

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    evo nazvala, napokon se neko javio rekla juha, pomfri+ piletina pohana, kečap,salata, cedevita, kolač. Sad nisam stigla pitat kakva je juha, kolač je kakao. Rekla teta da samo učiteljica treba reč ujutro kad dođu što i ćega drugačijeg i da se sve može napravit, pa i palačinka za malu ( to je dobila kad je išla u grad mladih za ročkas).
    da, to je meni koji se klincima obično najviše sviđa.
    bitno da se može dogovoriti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali pitanje je zakaj uvijek jedno te isto, ali pošto ja ipak brinem kaj će mala jest i da tu bude što manje industrije, bit će kak velim i basta

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ali pitanje je zakaj uvijek jedno te isto, ali pošto ja ipak brinem kaj će mala jest i da tu bude što manje industrije, bit će kak velim i basta
    ne razumijem. kcer ti je alergicarka ili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

naravno a i da nije nije ok, da na izletima uvijek mora jest jedno te isto, to nisam dala ni da klinac jede.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.10.2012. at 06:21

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

naravno a i da nije nije ok, da na izletima uvijek mora jest jedno te isto, to nisam dala ni da klinac jede.
    mislim da su obje te situacije dovoljno dobar razlog da onda djecu ne saljes nigdje.
    ja bih krepala od brige ako za dijete koje je alergicar ne bih mogla dogovoriti jelovnik koji je ok (a znam da se to u gradu mladih moze i da nije problem, samo se treba na vrijeme javiti). s druge strane, roditelja koji za zdravo dijete trazi neku posebnu prehranu jer se eto on ne slaze s onim sto se nudi bih zamolila da ne salje dijete. kome je 5 ruckova u godinu dana od presudne vaznosti - bolje neka ne sudjeluje u stvarima koje nisu obavezne.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da su obje te situacije dovoljno dobar razlog da onda djecu ne saljes nigdje.
    ja bih krepala od brige ako za dijete koje je alergicar ne bih mogla dogovoriti jelovnik koji je ok (a znam da se to u gradu mladih moze i da nije problem, samo se treba na vrijeme javiti). s druge strane, roditelja koji za zdravo dijete trazi neku posebnu prehranu jer se eto on ne slaze s onim sto se nudi bih zamolila da ne salje dijete. kome je 5 ruckova u godinu dana od presudne vaznosti - bolje neka ne sudjeluje u stvarima koje nisu obavezne.
    potpisujem u potpunosti
    ako se dijete dobro hrani od 5 ručkova godišnje mu ništa neće biti
    ja svoje dva puta godišnje odvedem u McD...i ništa im nije,a nisu ni željni smeća od hrane
    i jako dobro znaju zašto u McD ne idemo jednom tjedno
    isto tako se ne živcram zbog smokića i čipsa na ročkasima

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure imate potpuni drugačije mišljenje i od mene i od mojih klinaca, radite po svojem, a ja ću kak znam i umijem. Meni je gluzpo da deca moraju stalno na izletima jest jednu te istu hranu, malo kreativnosti i složi se svašta, i deca opet pojedu .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da moja klinka uredno ide na ročkase, ako je zdrava, i uredno nosi sa sobom hranu koju jede. U Mc ne idemo, a klincu nealergičaru je tam muka od svega , pa onda imam valjda dosta razloga za svoje principe.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.10.2012. at 14:38

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače nije ona jedina ima ih u njezinoj generaciji cca 8 klinaca

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma, principi su super stvar
    ali ovo
    bit će kak velim i basta
    nisu principi nego bezobraznost. ono, neka pokazna vjezba sile. dam se kladiti da je to rezervirano samo za forum, u pravom zivotu si zapravo u situaciji da ti dijete vec jest u gradu mladih a ti tek sad saznajes sto imaju za rucak

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidiš nisi nikad u pravu, ja se na UVIJEK vrijeme informiram ( i najmanje sam koji korak prije svih), da se ne bi kaj desilo kaj ne treba, dete je od malih mnogu educirano kaj smije, a kaj ne smije. točno su poštivane zabrane, koje su joj išle u prilog poboljšanja statusa zdravlja, u ponedjeljak ide na teren Grada pionirca. Moje djete ne smije puno masti jest, napose u tako nevažnom obroku kao što će tam biti, a pošto postoji hrana koju smije , to će i dobiti, jer ja plačam ručak ko i svi ostali.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ok kada ti je dijete alergičar ali tjerati inat jer ti to nije ok mi je bezveze
    naravno ako je riječ o zdravom djetetu kojemo od jednog takvog obroka neće biti ništa
    i moja kćer je u 9 mj bila u Gradu mladih i imali su pohano i pomfri samo jedan dan
    i stvarno ne vidim gdje je tu problem
    a što se tiče McD tvoje dijete to ne voli,moji vole,pa ih ponekad i odvedem
    to je i tako bio samo primjer,mogla sam navesti i lino koji kupimo jednom u dvije godine,ili čips,ili kikiće...uopće nije važno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    ali ovo nisu principi nego bezobraznost.
    bezobzirnost je da svi nešto jedu, a mala sa strane čući i negodoju, zakaj ne bi i ona dobila svoj dio kolača (koji smije pojest).

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zašto se jede uvijek isto?
    zato što je iskustvo takvo da se u najvećem postotku ta hrana pojede
    a bitno nam je da djeca na izletu pojedu, da nisu gladna

i ja mislim da im od par dana u godini nezdrave hrane neće biti ništa
    kasno je nama u školi ispravljati krive drine
    pa ima par dana u godini idemo uz dlaku
    na žalost, da je na meniju npr riba i blitva 70% djece bi ostatak izleta kukalo da je gladno

jelena, meni je jasno tvoje stajalište, pogotovo ako je dijete na posebnoj prehrani
    vjerujem da se sve može dogovorit

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

treba li onda moja mala bit gladna, ako već svi drugi moraju bit siti, to ja pričam, ne idu oni u tunguziju gdje ima samo jedna vrsta hrane, idu u restorane, gdje mora bit druge hrane i načina spremanja
    ali ista ta djeca bi pojela i kuhani krumpir ili pire bez problema da im se ponudi, ili rizi-bizi zar ne?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.10.2012. at 07:51

puljanka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa gle, ja imam klinku koja ne voli jesti, tako ako se negdje ide u torbu joj stavim 2 sendviča za svaki slučaj, i sok, ako tamo bude nešto što ona neće da se ipak najede, iako i u vrtiću nekad pojede sve nekad samo kruh. Sve ovisi, ali mislim da za 1 dan ne treba se toliko brinuti. Tko zna u grupi ako svi jedu možda će i ona - radi društva.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovdje je riječ o 2 različite stvari .
    Nešto što dijete ne smije iz zdravstvenih razloga jesti i nešto što mu mater ne želi da jede.
    Prvi razlog je opravdan , a drugi je u najmanju ruku smiješan.
    Toretski bi tako moglo biti 30 zahtjeva za različitim ručkovima , jer je netko vegetarijanac , netko ne jede određenu vrstu mesa , netko nešto ne voli ....
    U tom slučaju je najlakše spakovati ručak u ruksak pa si sigurna što jede.
    Inače , potpisujem anledo.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam obozavala uvijek jedne te iste punjene paprike.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bezobzirnost je da svi nešto jedu, a mala sa strane čući i negodoju, zakaj ne bi i ona dobila svoj dio kolača (koji smije pojest).
    kao dijete koje je do puberteta nosilo svoju hranu jer nije smjela jesti slatko i masno, mogu reci da sam uvijek JA nosila svoju hranu. od vrtica (graham i presana sunka) za dorucak kada bi na meniju bilo nesto sto ne smijem, do proslave pionira kada sam imala 100% sok od jabuke u staklenoj bocici dok su svi drugi imali F. (kršitelj koda) je organizirala skola, moj sok, moja mama. takodjer na rodjendanima nisam imala posebne kolace. naprosto ih nisam jela. pa ni na svojim rodjendanima.

divno je sto danas ustanove o tome vode brigu, no postoji nacin. ovak kak si ti predstavila, nije.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.10.2012. at 20:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •