Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Grad mladih-terenska u 1 ili 2 razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    naravno a i da nije nije ok, da na izletima uvijek mora jest jedno te isto, to nisam dala ni da klinac jede.
    mislim da su obje te situacije dovoljno dobar razlog da onda djecu ne saljes nigdje.
    ja bih krepala od brige ako za dijete koje je alergicar ne bih mogla dogovoriti jelovnik koji je ok (a znam da se to u gradu mladih moze i da nije problem, samo se treba na vrijeme javiti). s druge strane, roditelja koji za zdravo dijete trazi neku posebnu prehranu jer se eto on ne slaze s onim sto se nudi bih zamolila da ne salje dijete. kome je 5 ruckova u godinu dana od presudne vaznosti - bolje neka ne sudjeluje u stvarima koje nisu obavezne.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da su obje te situacije dovoljno dobar razlog da onda djecu ne saljes nigdje.
    ja bih krepala od brige ako za dijete koje je alergicar ne bih mogla dogovoriti jelovnik koji je ok (a znam da se to u gradu mladih moze i da nije problem, samo se treba na vrijeme javiti). s druge strane, roditelja koji za zdravo dijete trazi neku posebnu prehranu jer se eto on ne slaze s onim sto se nudi bih zamolila da ne salje dijete. kome je 5 ruckova u godinu dana od presudne vaznosti - bolje neka ne sudjeluje u stvarima koje nisu obavezne.
    potpisujem u potpunosti
    ako se dijete dobro hrani od 5 ručkova godišnje mu ništa neće biti
    ja svoje dva puta godišnje odvedem u McD...i ništa im nije,a nisu ni željni smeća od hrane
    i jako dobro znaju zašto u McD ne idemo jednom tjedno
    isto tako se ne živcram zbog smokića i čipsa na ročkasima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •