Hvala
Poslat ću nekoga u metro jer neidem u zg ovih dana.....
u metro?
nisam još bila u metrou u varaždinu...
moćda ih imaju..
Nemaju u Metrou u Vž uopće igračke ali možeš naručiti i dostave ti.
Ako su velike po 75kn, to je stvarno jeftino!
da li slučajno netko zna gdje bih mogla kupiti kostim za crvenkapicu ili drugi lik iz bajki za odraslu osobu?
stavih na krvu temu post..
ugl..
znate li gdje sada ima za kupiti dječjih 'ala croscica'?
bilo ih je u interšparu, ali kako je zahladilo bojim se da ih nećemo naći, a nemamo baš puno vremena ovih dana obići dućane. treba nam za bazen nešto jednostavno..
jel ih vidio tko nedavno u kojem dućanu?
mislim na kopije, ne daje mi se puno novaca za original
ovo bi bila spravica http://www.sd-duvancic.hr/01.htm
ucinilo mi se neki dan da je netko kupovao mjerac u ducanu na tresnjevackom placu tamo gdje se izmedu ostalog prodaje hrana za zivotinje, svasta za biljke, gamadi itd. nasuprot ona 2 kioska sa ribama
a hidrogen...ljekarna, pitaj ako ti nece prodati ko im je dobavljac, isto vrijedi i za frizer pribor mozda onaj old school u Domjanićevoj
Mislim da ima u tri veličine, male, srednje (te su valjda u metrou snižene) i one velike (velike su oko 30cm visoke cca)
Mi bi srednju ili veliku...
Ima li u kojem dućanu u Wastegate-u za kupiti cipelice za nehodače?
ifigenija peroxid imas u kemici , ali ne znam da li imaju slobodnu prodaju. mozes kontaktirati i tvrtku poloplus.
da li uopce igdje ima za kupiti 100% peroxid? ja ga susrela u svom labaratorijskom zivotu nisam.
kako mislis da izmjeri s tom spraviccom? pa to je denzitometar, ali komercijalni za alkohol. moze ako u njemu postoji tablica kako izmjeriti gustocu vodikovog perokisda.
gdje kupiti relativno dobar a ne skup kisobran za djecu i za odrasle?
ja sam to radila u srednjoj skoli davno je to bilo.
znam da smo imali takav mjerac koji je plutao u vodi a mi smo dodavali vodu dok nismo dobili postotak koji nam je trebao.
mozda je bio manji postotak ekskuzemvanisam kemicar just frizer a velim davno je to bilo.
hvala bogu ne upotrebljavam vise takav hidrogen ali znam da je bio najpovoljniji.
nisam sama kupovala samo sam radila pa neznam gdje tocno kupiti.
spajalica hvala na ispravku.
mislim da sam u svijetu obce u ilici platila ili 29 ili 39. nes od to dvoje. lijepi su, za cure curkasti, za decke deckasti.
u mercatoru su mislim 40, prozirni s uzorkom
gdje kupiti ono "sito" za kuhat na pari, da pase na svaki lonac i ne dodje 100kn?![]()
Ovakav sam ja kupila u Plodinama, koštao je manje od 50 kn. Ali ne nedavno.
eee to!
aj vidjet cu ima li jos.
Pogledaj na posebnim Fackelmannovim stalažama.
Gdje kupiti kikiriki maslac, odnosno koji je dobar, osim Lidlovog?
Lidlov mi je odličan, ali ga imaju samo kad je američki tjedan.
Bitno mi je da nije slatkast.
netko je pitao za gumene čizmice s krznenom podstavom!
ima ih još u lidlu brojevi od 24 do 29 za dječicu! a ima i za odrasle samo bez krzna![]()
Boxica, molim te, koja je cijena gumenih čizmica s podstavom?
Hvala!
Niki sam vidjela, a u Plodine baš ne idem. Ali, recite - nisu slatkasti? Jednom sam kupila napamet neki kikiriki maslac i bio je sladak.