Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa do nedavno sam bila uvjerena da imam raznoliki krug poznanika. daleko od toga da su svi istomisljenici, al eto...
    mislim da osoba koja ima zdrav razum koji koristi nikad nece stavit takvu jednadzbu.

al ako cu se ravnati po komentarima ispod raznih clanaka po netu, izgleda da ga vecina drzave nema.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    pa do nedavno sam bila uvjerena da imam raznoliki krug poznanika. daleko od toga da su svi istomisljenici, al eto...
    mislim da osoba koja ima zdrav razum koji koristi nikad nece stavit takvu jednadzbu.

al ako cu se ravnati po komentarima ispod raznih clanaka po netu, izgleda da ga vecina drzave nema.
    Ma, nije tu net i komentatori hejteri i oni... kako se stručno kaže... flejmeri... relevantan. Relevantna je država, zakonodavac, institucije države (škole, učitelji itd.) - ono kako je tamo.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, nije tu net i komentatori hejteri i oni... kako se stručno kaže... flejmeri... relevantan. Relevantna je država, zakonodavac, institucije države (škole, učitelji itd.) - ono kako je tamo.

link
    : ateizam i droga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •