Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: porod u našoj sobi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sirius, ikka, al zar vi ne pisete kako za kucni porod trudnoca treba biti uredna. kako treba biti bar od primalje kontrolirana?
    ona je napisala da nije imala preglede.
    cijela trudnoca bez pregleda.

to je odgovorno?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, ikka, al zar vi ne pisete kako za kucni porod trudnoca treba biti uredna. kako treba biti bar od primalje kontrolirana?

to je odgovorno?

Samo me zanima, ako mi anavi84 želi (smije) odgovoriti, kako je uspjela naći doulu i primalju, mislim, ukoliko se žene imalo ozbiljno bave svojim poslom, zar ne bi ipak trebale imati neku potvrdu, nalaz da je trudnoća uredna i da je sa djetetom sve ok?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

to je odgovorno?
    leonisa, meni je to jasno. Da li ja mislim da je dobro ne imati kontroliranu trudnoću- ne mislim. Ali ova žena je iz vjerskih razloga odlučila ne kontrolirati trudnoću , te razloge (ja) ne razumijem, zato ih niti ne mogu komentirati. Isto tako mi je drago da je našla stručnu pomoć, a nije bila prepuštena sama sebi iako nije imala kontroliranu trudnoću. Porod kod kuće , naćin praćenja trudnoće...sve je to izraz njezinog vjerskog stava, a to je nešto o ćemu ne bih mogla ništa reći jer je meni stran.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •