Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: porod u našoj sobi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću ovdje isto reći, dajte, molim vas...
    nije istina da svaka priča s kućnog poroda ovako završi, to jednostavno nije istina. pogledaj malo. ne podnosim to...ti svaki put, uvijek...uf.

no, kad osoblje foruma uopće ne reagira na ovakvu priču s poroda, gdje se citira stari zavjet (ma nema veze, svemir, majka priroda, we) ne znam, opet mi je iskreno, muka i od rode i od svega i od ovog foruma.
    da bar netko napiše - ma super je sve prošlo, al malo si pobrkala lončiće. kad kažemo sloboda izbora, ne mislimo baš na to.
    Vau, teške su rijeći pale. Ja bih trebala znaći popljuvati forumašicu po vjerskoj osnovi jer je meni nezamisliva njezina vjera ? Sigurna sam da ima još žena (da i u Hrvatskoj sigurno) koje rađaju tako i prate (odnosno ne prate) trudnoću iz vjerskih razloga...samo ne pišu o tome na forumu. Što ja imam reći o tome...osim da ne shvaćam njihove motive , kao što ne shvaćam ne davanje transfuzije u određenim vjerama... nemam ništa drugo za reći, meni su motivi neshvatljivi, i drago mi je da je našla primalju koja joj je bila na porodu, pa su ona i dijete bili sigurniji.
    Posljednje uređivanje od sirius : 26.10.2012. at 10:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •