U pocetku sam veoma cijenio Vase komentare, ali u zadnje vrijeme sticem utisak da primate platu od neke farmaceutske firme. Ovo sto ste upravo iznijeli je totalno kontradiktorno u sebi a i izvadjeno je iz konteksta publikacije. Al da vise ne pametujemo puno jer ocigledno se ovdje radi o sukobu interesa s jedne strane i ideala s druge strane. To dvoje ne ide zajedno.
Ovo su naucne publikacije na kojima su strucnjaci radili mjesecima ili godinama i normalno je da ce u nekim naucnicima naci istomisljenike a u drugima oponente i to treba akceptirati ako nam je stalo do istine a ne do „MOG MISLJENJA“. Greska je jedino ako se pojavi iskljucivost pa neki pocnu razmisljati da je samo njihov stav u svakom pogledu ispravan. Takvu situaciju nazalost imamo kod danasnje bezgresne „naucno-farmaceutske inkvizicije“. Il' si s nama il' te nema. „Mi smo savrseni i sve znamo i svako prosudjivanje izvan ovih okvira je vjestica za lomacu“.
Mislim da je krajnje vrijeme da se negativne stvari po pitanju medicine i farmacije stave na sto i razmotre inace ce ove oblasti totalno izgubiti kredibilitet, a to je steta jer ipak, po mom misljenju, donose vise pozitivnog nego negativnog.