Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja imam drugačiji problem - za ono što bih stvarno željela trebalo bi imati bitno drugačije papire (za to mi je sad sa 25+ godina radnog iskustva ipak malo prekasno).

S druge strane - budući da danas ne postoji tako nešto kao što je "sigurno radno mjesto", često se zapitam što ja još znam raditi, za slučaj da nedajbog ostanem bez posla, a ne mogu u struci naći drugi u roku od 2 mjeseca... Redovito gledam oglase za posao (navika iz nekih drugih vremena, samo da znam kako se kreće tržište rada) i sabirem u glavi potencijalne mogućnosti. ALi da se nađem u situaciji da moram, vjerujem da bih imala i petlje i smisla pokrenuti nešto svoje, odmah, bez odgađanja. Ima tome već dosta godina otkad sam si smislila i logotip za eventualnu firmu, ali nikad ništa po tom pitanju nisam napravila. Valjda jednostavno nisam došla do granice nezadovoljstva i "kritične mase u glavi" koja je nužna da se pokrene tako nešto.

ekoi, sretno!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    J, ali nikad ništa po tom pitanju nisam napravila. Valjda jednostavno nisam došla do granice nezadovoljstva i "kritične mase u glavi" koja je nužna da se pokrene tako nešto.
    Biegbeder na prvoj stranici knjige 99,99kn kaže nešto u stilu "moram presjeći granu na kojoj sjedi moja udobnost". I kod mene je upravo to presudno.

I još nešto... bilo koji posao koji bi mene zbilja veselio i ispunio, ma o kojem da pričam, a bilo ih je u mislima podosta... ne donosi neku lovu... ne znam kako bi zaradila sadašnju plaću, a da zbilja uživam u onom što radim. Pa kad ne bi... ostajem tu di jesam, povremeno potonem u malodušnost i kenjkam nezadovoljna na postojećem radnom mjestu koje nudi udobnost. Ima ono i izazova i ponekih dobrih trenutaka... ali pretežno je svaki dan c/p.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •