Pokazuje rezultate 1 do 50 od 226

Tema: Skijanje - vaša iskustva i preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Našli smo nešto što bi nam odgovaralo. Hotel Sonnalm, Katschberg, pa ako je netko bio - molim iskustva. Hvala.
    jedan jedini put kada smo bili prek agencije na skijanju , bili smo u tom hotelu.

Da ne pišem duge priče, možeš me pitati na pp ili mail što te zanima.

Hotel je na samoj stazi, manje više je OK (hranu klinci gotovo uopće nisu jeli- uz to je pol hotela, pa tako i moje mlađe dijete, dobilo crijevnu viropzu - trajalo je srećom, samo jedan dan) ali meni se Katchberg ne sviđa i gotovo. Najbolje staza je ova uz sami hotel - crna. nema gužve, ali treba imati kondicije za nju. Ne znam koliko ti je djete staro i hoće li skijati, ali to skijalište meni nije za djecu i nije obiteljsko skijalište štogod netko o tome rekao. I tamo nemaš ništa osim skijanja, nemreš se navečer prošetati, mislim da nema niti dućana, ili možda ima neki mali, nema niti sanjkalište. No neću dalje. pitaj kaj te zanima. uz to, svima nama su za odmor pa tako i skijanje, bitne različite stvari.

Katshber je dobro skijalište za skijaše bez djece i one koji ne traže ništa osim skijanja. Ili boravka u hotelu koji to vole i idu u Falksteiner

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koliko ti je djete staro i hoće li skijati, ali to skijalište meni nije za djecu i nije obiteljsko skijalište štogod netko o tome rekao. I tamo nemaš ništa osim skijanja, nemreš se navečer prošetati, mislim da nema niti dućana, ili možda ima neki mali, nema niti sanjkalište. No neću dalje. pitaj kaj te zanima. uz to, svima nama su za odmor pa tako i skijanje, bitne različite stvari.
    Ima dućan, malo "niže" od Fresch Up-a.
    Ima jedna "sanjkaška staza". Ali za "ozbiljno" sanjkanje, nije onako za guštanje s malom dječicom.

Fresch Up ski škola za malene (L. je išao s nepune 4) je fenomenalna (ako djetetu ne smeta što nije na hrvatskom).

(Spletom okolnosti smo u Katschbergu bili dva puta. Iako ima nekih dobrih strana, meni nije među destinacijama koej bi svakako trebalo ponoviti)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    jedan jedini put kada smo bili prek agencije na skijanju , bili smo u tom hotelu.

Da ne pišem duge priče, možeš me pitati na pp ili mail što te zanima.

Hotel je na samoj stazi, manje više je OK (hranu klinci gotovo uopće nisu jeli- uz to je pol hotela, pa tako i moje mlađe dijete, dobilo crijevnu viropzu - trajalo je srećom, samo jedan dan) ali meni se Katchberg ne sviđa i gotovo. Najbolje staza je ova uz sami hotel - crna. nema gužve, ali treba imati kondicije za nju. Ne znam koliko ti je djete staro i hoće li skijati, ali to skijalište meni nije za djecu i nije obiteljsko skijalište štogod netko o tome rekao. I tamo nemaš ništa osim skijanja, nemreš se navečer prošetati, mislim da nema niti dućana, ili možda ima neki mali, nema niti sanjkalište. No neću dalje. pitaj kaj te zanima. uz to, svima nama su za odmor pa tako i skijanje, bitne različite stvari.

Katshber je dobro skijalište za skijaše bez djece i one koji ne traže ništa osim skijanja. Ili boravka u hotelu koji to vole i idu u Falksteiner
    falkensteiner cristallo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •