Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kAHLICE U VRTIĆIMA

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno kAHLICE U VRTIĆIMA

pričam danas s tetom kak njen klinac doma kenja u kahlicu, piša stojećki, i kak se u vrtiću uredno ukenja u gače, jer se boji sjest na školjku. Moji klinci uredno do cca 4 godine pišaju i kenjaju u kahlice, a kasnije na wc. I pitam ja nju kaj se ne može staviti kahlice, em bi klinci brže i bolje to napravili, em bi bili sigurniji ( istina trebalo bi pripaziti da neko ne giura ruke u kahlice i slično, ali u svakom slučaju jednostavnije, nego svakog stavljat na wc, koji je previsok i preširok za male guzice).

Inače kad smo bili u gajničkom vrtiću u jaslicama su imali kahlice i klinci grupno pišali ili štogod radili tam).

Ima li uopće gdi kahlica, i kak je to sve skupa rješeno?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kod nas su kahlice u cosku iza vrata, pa ih teta isprazni. veca djeca(oni koji su i fizicki veci i duze bez pelene) idu sami na wc. kak mu je velik wc? moja ima 90cm pa moze sama.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj klinac je oko 85 i bašmu fali tlo pod nogama

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj se s godinu i pol riješil pelena,imao je tutu doma, kod dede i u vrtiću (svoju...tj. svatko je u vrtiću imao svoju, u kupaoni u čošku) i u dogovoru sa tetom,svi su se prvo odvikavali pelena na tuti.
    pišanje na wc je krenulo sa nekih 2 i pol godine kad je vidio i drugu djecu da idu pišat i kenjat na wc...

doma je krenuo na wc kasnije, jer mu je prevelika školjka (a i to smo riješili da smo mu kupili onu dasku za wc i klupčicu pod noge) ... s tim da ga je tata prvo učio pišat na stoječki u kadi kad se tuširao

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kahlice/tute su mi vrlo omražena pomagala, uopće im ne vidim svrhu, a naročito mi se nepraktične i nehigijenske čine u vrtićima.
    Kući sam to riješila malom stepenicom i dječjim nastavkom, a u vrtiću im je teta pomagala.
    H. se odvikao od pelene sa 2g i 2 mj. i 8o i nešto cm, jednostavno bi se popeo na prste i popiškio. Doduše, veliku nuždu nisu htjeli obavljati u vrtiću, i neće još uvijek.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    s tim da ga je tata prvo učio pišat na stoječki u kadi kad se tuširao
    ovo je savladal ali samo dok je u kadi, izvan mu je teško

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma, zaboravila sam nadodati da je tek je sa tri i neš sitno krenuo pišat na stojećki i doma i u vrtiću...do tad je sjedio na onom nasavku za školjku i tak pišao.... onda su mu se veći dečki počeli rugati pa je krenuo na stoječki

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj ima još kakvi nastavak za školjku u vrtiću?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U našem vrtiću imaju male wc-e ali imali su i jednu ili dvije daske/nastavke za wc kaj je ostalo iz prošlih generacija pa ako je kome trebalo, stavili su....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imaju i naši male wc, ali mom klincu kak sam rekla ne tla ispod nogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •