Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    hm da...mi nemamo djece,al imamo nećake,kumiće,od 2 do 10 god.i ako pitam za želje,počnu redom nabrajati nešto trenutno aktualno(a zna se kolko dođe i najmanji lego),što je malo teže izvedivo.ajde za rođendan...al sad više i u nikolinoj čizmici ignoriraju slatkiše,več traže neku igračku.za božić da ne pričam.nakupi se...
    pitam se kak bi moj 9.-godišnji nećak reagiral na gače i čarape pod bor
    iskreno- loše, al to znaš i sama
    i ja bih sestri htjela pomoć i kupiti neku konkretnu robu za Božić ili rođ, al mala razvuče kiselu facu pa ću rađe speglati karticu.
    moja 5-godišnjakinja će za rođ. dobiti role što već dugo želi,a od ostalog još želi wingsicu s krilima i to će od nekoga dobiti,a mimo toga nemam pojma što će je starno razveseliti , ali se baš i ne zamaram.
    Meni su starci za 5. rođ. kupili papigu, ne znam od kud im to, ali bila sam presretna.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno- loše, al to znaš i sama
    i ja bih sestri htjela pomoć i kupiti neku konkretnu robu za Božić ili rođ, al mala razvuče kiselu facu pa ću rađe speglati karticu.
    moja 5-godišnjakinja će za rođ. dobiti role što već dugo želi,a od ostalog još želi wingsicu s krilima i to će od nekoga dobiti,a mimo toga nemam pojma što će je starno razveseliti , ali se baš i ne zamaram.
    Meni su starci za 5. rođ. kupili papigu, ne znam od kud im to, ali bila sam presretna.
    Iskreno, ovo ne kužim... Djeca se kojiput vesele jednostavnim i jeftinim stvarima! ŽElje su im uvjetovane gledanjem crtića i reklama, ali raspamete se na nešto što se može nabaviti za 10 kn. Moj sin se tako silno razveselio metalnoj pločici sa svojim imenom (za bicikl ili vrata sobe). Za kuminu kćer imamo privjesak s njenim imenom. Mora biti osobno... Kapa koju je baka isplela (ili mama ili kuma) po želji je raj! Moja svekrva je čak heklala kape prijateljicama mog mlađeg sina!

Tako, ako pod bor staviš neku konkretnu robu (da pomogneš sestri) + neku sitnicu koja će zaista razveseliti dijete (bojice, flomasteri, neka sitna igračka) to može biti sasvim dobar kompromis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •