Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa meni su oboje pomalo promaseni.
    To sto je u muslimanskim zemljama losije, ne znaci da se zene na zapadu ne trebaju boriti protiv seksizma.
    A opet, njenim ispadom ispada da zene na zapadu stvarno nemaju vecih problema osim sto im se netko pomalo nezgrapno nabacuje u liftu.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jennifer, odlično si to primijetila.

a sad malo šale na vlastiti račun: žena postala feministkinja jer ne zna da kuva

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    A opet, njenim ispadom ispada da zene na zapadu stvarno nemaju vecih problema osim sto im se netko pomalo nezgrapno nabacuje u liftu.
    pa, slažem se da možda nisu oboje bili najpametniji, ali s ovim ne... problem je cijelo vrijeme mizoginija, i što među istim ljudima koji se kakti brinu za ženska prava (pa će zato mnogo razgovarati o kršenju istih kroz religiju), ima onih koji kad im se ne svidi mišljenje jedne žene krenu sa "tebi treba dobro silovanje" i sličnim komentarima. ako je dawkins zbilja taj cijeli dio izignorirao, ali našao za shodno reagirati na ovu... anegdotu... nisam impresionirana
    ali kažem AKO, jer iskreno, da bih skužila tko je šta sve rekao i tko je šta sve mislio i bla bla, morala bih tri dana surfat samo na tu temu :doh: prokleti internet evo recimo neki sažetak cijele priče http://www.theatlanticwire.com/natio...omments/39637/
    (btw ne mislim ja da je žensku tip u liftu napastovao, niti je ona to rekla, ali nakon cijele priče o "rape threats" očigledno nije shvatio poantu. apparently nije ni dawkins.)
    Posljednje uređivanje od koryanshea : 16.11.2012. at 09:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •