Zna netko gdje kaširaju velike formate?
Imam avijatičarske karte cca 1,5m x 2m koje bi htjela kaširati.
Zna netko gdje kaširaju velike formate?
Imam avijatičarske karte cca 1,5m x 2m koje bi htjela kaširati.
Hvala, mama_jos_malo... odlično, čak su mi i blizu.
jelena, hvala i tebi, ima na tom topicu korisnih info.
Sutra krećem u akciju.... ako se sjetim di su nam te karte.![]()
Gdje kupiti i koliko je pištolj sa vrućim ljepilom ?
U Bauhausu je znalo biti nekoliko modela, ako se ne varam od 100 kn na gore
ima i u intersparu čini mi se...bio je 79 kn i još 6 patrona ljepila dobiješ s njim
nemam vremena tražiti, pa ako netko zna...
treba mi za kćer - rozi naušnjaci (po mogućnosti sa Hello kitty)...jel ima toga u HM? negdje drugdje?
Jel zna netko di ima za kupiti onih prozirnih fascikal sa strane sa rupama za umetanje u druge fascikle ali da je po komadu.
Jer trebam 10-tak komada a vidjela sam po ovim velikim dučanima ima samo paket od 100komada a ne trebam toliko
kupila printer/skener/kopirku u interšparu za malo manje od 300kn.....
Mravak, u Ofertissimi imaš male pištolje za vruće ljepilo od 3 kn na više. Ne znam kakvi su, ali cijena je presmiješna.
Ja sam svoj kupila davno u Pevecu za puno veću svotu.
trebam štafleraj (za klince) pa ako tko zna gdje i za koje novce ga mogu naci?
Josipal, mi smo nećakinji prije par godina kupili u Bauhausu, cijene se ne sjećam
štafelaja je znalo biti u intersparu. mislim da su bili oko 150 kn i uz njih se dobiju 2-3 mala platna s dječjim motivima.
zna li netko di bi bilo ovakvih čizmi za kupiti,trebala bi broj 38-9.
http://public.fotki.com/willow3003/obua/img-2484.html
Bilo je prije u onom ducanu Nicolas u kaptol centru..ali ne znam da li taj ducan jos postoji
Gdje ima za kupiti malih kofera za djecu? Važno mi je da imaju kotače i onu štangu za vući. Gledala sam u Samsonite-u i u Benettonu ali su mi njihovi preveliki. Zapravo ima li toga pod igračkama?
gdje ima za kupiti muških novčanika onako više da su sportski i da je neki ok iznos
Zna li netko gdje u Zagrebu/Osijeku im za kupiti žuti kaput?![]()
Zna li netko gdje u Zagrebu/Osijeku kupiti žuti kaput?![]()
Ove prozirne fascikle je najbolje kupiti u NN! Komad je mislim oko 14lipa.
Posljednje uređivanje od mishekica : 19.11.2012. at 08:14
Gdje kupiti Berghoff suđe, tj. pribor za jelo? Zanimaju me oni kompletici zlica, vilica i nož za djecu- trebam za poklon
gdje kupiti neke dobre tenisice ( kožne, dublje, udobne, meke i lijepe a ne preskupe) br. 35?
zadar/zagreb
Švedske paprenjake? Znalo ih je biti u Intersparu, sad nema.