Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
Pocela sam citati ovaj topic i ajme meni......zavrtilo mi se od toliko imena
Mi imamo slatke muke.....treba nasoj curici odabrati ime.
Za sada su na uzem popisu Melanie, Amelie i mozda Elena ili Lorea
Iskreno, ja se najvise dvoumim izmedju prva dva. U prezimenu nam nema slova sa kvacicama ni slova R nego je bas onako " pjevno" pa mi nekako ova imena pasu.
Joooooj, oba mi se bas svidjaju. I kad ih vidim ovako napisana su mi super.
Sva sreca pa imamo jos vremena za odluciti.
mimi sva su lijepa na svoj način, meni je Elena prekrasno (btw ja imam Elenu ), ali stvarno lijepo zvuči ime Melanie.
kristina ljepše mi je Mila
Natha Isto biram Katarina, nekako mi je nježnije od Veronika...
Nego curke, ja imam velikh nedoumica.... Naša bebili je curka i jako smo sretni zbog toga, s muževe strane su sve dečki, a sad im je to prvo unuče,pa curka, tako da ne možemo dočekati. Ja sam nedavno ostavila ovdje popis imena koje je birao mm i sva su lijepa, no međutim, moji i njegovi samo pričaju o imenima i samo imaju mišljenja kako bi se dijete trebalo zvati ovako ili onako. Sad me to već počelo živcirati, jer ko o čemu oni o imenu. I da bi stvar bila koma, ja i mm smo rekli neka od imena koja su nama u igri i uglavnom dobili tako ružne komentare da sam ja ostala paf čak je moja svekrva na ime rekla kako ne ćemo valjda lijepoj djevojčici dati tako ružno ime i od svih onih lijepih imena koje je predložio mm, njoj su sva neugledna...a njen prijedlog je Milica ili Ivka,mislim stvarno me naljutila...
Meni su trenutno u nekoj igri Julija, Ines, Doris, Tamara, i Dunja šta Vi mislite o svemu?