Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam
    mene nitko nikad nije ni pitao
    ni za ime, ni za spol

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nedavno ostavila ovdje popis imena koje je birao mm i sva su lijepa, no međutim, moji i njegovi samo pričaju o imenima i samo imaju mišljenja kako bi se dijete trebalo zvati ovako ili onako. Sad me to već počelo živcirati, jer ko o čemu oni o imenu. I da bi stvar bila koma, ja i mm smo rekli neka od imena koja su nama u igri i uglavnom dobili tako ružne komentare da sam ja ostala paf. čak je moja svekrva na ime rekla kako ne ćemo valjda lijepoj djevojčici dati tako ružno ime. i od svih onih lijepih imena koje je predložio mm, njoj su sva neugledna...a njen prijedlog je Milica ili Ivka,mislim stvarno me naljutila...
    Meni su trenutno u nekoj igri Julija, Ines, Doris, Tamara, i Dunja šta Vi mislite o svemu?
    Kao što su cure već rekle, ti i muž se trebate dogovoriti. Ostali nisu bitni. Ja sam već u 32. tjednu i nitko ne zna imena Ispočetka su nas pitali svaki put kad se vidimo. Onda su odustali. Sad kad nas pitaju jesmo li se dogovorili za ime, ja kažem da nismo, a muž da jesmo pa ih opet zbunimo. A nisam nikome rekla upravo iz tog razloga - svi uvijek imaju komentar. Uvijek. Svi. Bez iznimke. Kakav god bio, komentar postoji. Uvijek. Kad se beba rodi, čut će kako se zove. Ako mi budu dijete maltretirali zbog imena (btw, imena su "normalna" ), neće ga više smjeti vidjeti i adio.

A od ovih tvojih tu najviše volim Juliju i Tamaru. Ta su i nama bila u igri.

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam
    mene nitko nikad nije ni pitao
    ni za ime, ni za spol
    Ti ili si jako simpatična ili jako antipatična. Mene su to svi pitali (oba pitanja). Od familije, preko kolega, prijatelja, do žena u dućanu...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Od familije, preko kolega, prijatelja, do žena u dućanu...
    tako je, i ne vidim apsolutno ništa loše u tome, dapače
    još svašta dodaju, neka je živo i zdravo, kad ćeš rodit, kad ti je termin, šta kaže brat/sestra, kolika je razlika...
    ako se još zbog čega radujem s ljudima koje uopće ne poznajem, to je u očekivanju novog stanovnika zemlje
    a je se lut slatko nasmijala, valjda je bila u situaciji "pričati" s apri o imenima

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ti ili si jako simpatična ili jako antipatična. Mene su to svi pitali (oba pitanja). Od familije, preko kolega, prijatelja, do žena u dućanu...
    ne, nego nemam dokone ljude oko sebe.

ok, tada još nisam poznavala Adio Mare <3

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

miša mu, eto me dokone , ali baš me briga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •