Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

vjerojatno je stvar sreće. baš sam pričala prije par dana a jednom curom koja je tamo rodila prije par mjeseci i veli da joj nisu dali piti vode, tj. da su rekli da se neda piti voda na porodu, nego ti daju malu zdjelicu s gazom kao i njoj i močiš usta.
    nije mogla nositi ništa u rađaonu niti od drugih stvari, npr. mobitel, niti torbicu, nego ako je nešto baš trebala donijela joj je sestra. ona je bila bez muža u boksu, možda ovisi i tretman o tome.
    sad imam jednu frendicu kojoj je termin za manje od mjesec dana pa ću ju baš pitati kako je bilo kod nje.

ako je istina da ti ne daju piti vodu onda im, bezu vrede, to nije baš na hvalu.

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    vjerojatno je stvar sreće. baš sam pričala prije par dana a jednom curom koja je tamo rodila prije par mjeseci i veli da joj nisu dali piti vode, tj. da su rekli da se neda piti voda na porodu, nego ti daju malu zdjelicu s gazom kao i njoj i močiš usta.
    nije mogla nositi ništa u rađaonu niti od drugih stvari, npr. mobitel, niti torbicu, nego ako je nešto baš trebala samnomdonijela joj je sestra. ona jebila bez muža u fn, možda ovisi itretman o tome.
    sad imam jednu frendicu kojoj je termin za manje od mjesec dana pa ću ju baš pitati kako je bilo kod nje.

ako je istina da ti ne daju piti vodu onda im, bezu vrede, to nije baš na hvalu.
    EVO curke ja sam ostala u subotu u vinogradskog na odjelu babinjaca i mogu vam potvrditi da ništa od stvari ne dobite dok vas ne smjeste u sobu nakon poroda. a

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Istina je

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je
    to budemo još vidjeli kak neću piti vode.
    takvi biseri koji nedaju piti vode na porodu bi poslala nek 12 sati kopaju polje bez vode, čisto da dobiju uvid u situaciju.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

to budemo još vidjeli kak neću piti vode.
    takvi biseri koji nedaju piti vode na porodu bi poslala nek 12 sati kopaju polje bez vode, čisto da dobiju uvid u situaciju.
    Ja sam isto pila. Dali su mi plastičnu čašu sa mlakom vodom da si ovlažim usta. Najprije sam popila tu mlaku vodu, pa si na lavabou natočila drugu. A kad mi je muž ušao, on je stalno nadolijevao...

Umrla bih usred takvih muka bez kapi vode.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 26.11.2012. at 13:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •