uvijek sam u nedoumici napisati nešto ili ne jer sam zbilja zahvalna ekipi iz Vg - dugo sam ležala tamo i velika većina dr-a je stvarno divna i susretljiva - učinili su maksimalno za nas i uvijek ću im biti zahvalna... ali bojim se da tretman u rađaoni ipak još uvijek ovisi o smjeni na koju naletite... za doktora i mladu divnu sestru/babicu koji su mi bili na porodu imam samo riječi hvale, ali s babicom koja me porodila nisam bila zadovoljna - nisam imala pojma da mi je stavila kateter - skužila sam tek kad ga je vadila nakon što sam rodila. isto tako me uopće nije upozorila da će me rezati - samo sam čula škare masiranje međice je za nju, čini mi se, SF...
s druge strane, prijateljica mi je rodila nekoliko mjeseci poslije mene i imala babicu za poželjeti - masirala ju je i nije dozvolila dr-u da upotrijebi vakuum i škare. mali je nešto zapeo i dr je silom htio dovršiti porod, ali babica ga je molila za još malo vremena i zbilja se trudila da sve prođe bez intervencija i tako je na kraju i bilo.

ponavljam da sam sigurna da se s većinom njih može dogovoriti i da su zbilja susretljivi, ali bojim se da to nije baš uvijek slučaj. mada bih zbilja voljela kad bi bio...