Palac gore za regalic. Nasem ima cca pola godine i jos je kao novi. Kutije ne propadaju. U njima cuvamo sitne igracke, lijepo izgleda. (Nas je malo sareniji od ovog iz sadasnje ponude).
Palac gore za regalic. Nasem ima cca pola godine i jos je kao novi. Kutije ne propadaju. U njima cuvamo sitne igracke, lijepo izgleda. (Nas je malo sareniji od ovog iz sadasnje ponude).
ja sam totalni fan te zelene lidlove.stvarno je odlicna.
ali me totalno raspigalo neki dan kada sam skuzila da je sada 38 kn.
i nisam kupila iz principa
cekam akciju (sada je nece biti mjesecima)
Postoji.Granaroma Gold. Prvi put sam ju kupila. Nije loša, ali gold nesica je puno, puno bolja,
ja sam otkrila neki sir, Slavonac
fenomenalan je
tako zreo da vuče na plemenite sireve
I ja se jutros šokirala, kak su im kave poskupile???!!!
I opčenito, mislim da su dosta digli cijene u zadnjih par mjeseci, svih proizvoda generalno.
Gledam u katalogu, od sutra na akciji sir trokutići...nekad su ih spuštali na 12-13 kuna.
Koma, kak je sve skupo...i klopa i rit-papir!
ja vec dulje vrijeme kada obavljam veci šoping odem u Sloveniju.
i neki dan sam isla racunati koliko mi se isplati.
ono sve sto kupujem u lidlu u rh u kolicini za mjesec dana (ma zapravo i dulje mozda mjesec i pol) platim 500 kn manje.
strasna razlika.
mi kupili 5!
ko zna kad će opet akcija pa nek se nađe![]()
danas sam kupila ove boje, odlicna akcija, isplati se i preporučam ako jos ima, 250ml je jedna boca http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_29406.htm
Meni je odlična tjestenina u Lidl-u. Ona u zelenom pakovanju, ni slučajno u smeđem! Ova u zelenome se slobodno može usporediti s Barillom.
Inače obavezno kupujem marmeladu od maline tamo. Pa i čokoladni namaz (onaj sa zelenim poklopcem) je dobar. Moj sin obožava njihov Emmentaler (onaj narezani). A Grana Padano (parmezan) je kod Lidl-a najpovoljniji.
Od kad sam našla nešto zelenkasto u mljevenom mesu, više tamo ne kupujem meso (općenito sam prešla na meso od privatnih mesara).
Svježe Spätzle isto mogu preporučiti, jako fino!
Što se tiče odjeće - kol'ko para, tol'ko muzike - nisam zadovoljna kvalitetom.
i kranjske kobasice su odlične..pakiranje od 8 komada 21 kunu
meni su dobre za brzinski grah ili neki drugi brzopotezni čušpajz....
ja to pakiranje imam na 3 puta (zamrznem)
koliko JA jedem, i meni je svejedno
ali MM ih redovito troši (po malo, ali na dnevnoj bazi - ja nisam hepi s tim al šta da mu radim.. pa barem pazi na sastojke koliko može... i baš je zastrašujuće koliko artikala čovjek treba pregledat dok nađe onaj koji je bez šećera)
al evo, koristim priliku za prijedloge nekih zdravijih snackova koje se može nać u lidluda vas čujem?
ne mislim da su "zdravi" :lol ali uzimam müsli prutiće njihove redovito. To klinci jedu, ja sam uzimala sezam pločice, od kad su povisili cijenu (iako je i dalje povoljna), više neću iz principa. Al da su fine, jesu
ne znam za zdrave snekove, meni je to voće i doma napravljen kruh s maslacom
ali ti musli prutići... ja mislim da je to najgore od najgoreg
ne znam zašto, ali mislim da unutra potrpaju sve smeće i šećere ovoga svijeta i nazovu ga zdravim
sezam pločice, mamicu im...
otkrila ih prije mjesec dana i navukla se
kupim tri vrećice (to je 9 paketića ukupno, po tri komada)
i pojedem do doma
zubi mi otpadaju od šećera, ali ja sveudilj jedem
ako te tješi, i ja sam kada sam ih skužila, kupovala i jela kao luda. No, dojadilo mi je i sada potpuno mirno prolazim kraj njih i ništa,. ne kupim niti jedan paket
dobro, al ti ni nutelu ne voliš
istina. Ali sezemove pločice obožavam.
Stavrno sam ih puno kupovala, nosila i na posao. I ipak su mi dojadile
znala sam da trebam šutjeti!
jel to ovaj? ja ga vidam redovito i u konzumu i plodinama.
http://www.popustolovac.hr/proizvodi...i-plodine-5467
dakle toliko o zdravim snackovima
gdje su te sezamove? i te musli pločice, je li to nešto kao corny?
mislim, i sad kad sam gladna "nešto sitno" pojedem dvije kocke čokolade, ili onaj slatkiš a la knoppers, ili u najgorem slučaju par žlica choco nussetako da... može nešto za promjenu
pa, kory, grickati sir je zdravo
inače, za zdrave grickalice više biram muller
ima u plodinama jos po ovoj cijeni. dakle, kupujem.
sir, naravno, ne slatkise, kao npr. onu rolicu s kokosom :D
ahahahaha
i ti si ubola rolicu na blagajni
ja morala probati
nije bila loša, ko kad meni ne uspije roladica, pa dodajem keksa do u beskonačnost
i ja bih morala po taj sir sutra
plodine, veliš
nisam tamo nikad bila
pa vidiš da mi ništa ne smeta![]()
U lidlu stoje kraj cornyja i müsli pločica (da tako nešto, ima raznih).gdje su te sezamove? i te musli pločice, je li to nešto kao corny?
mislim, i sad kad sam gladna "nešto sitno" pojedem dvije kocke čokolade, ili onaj slatkiš a la knoppers, ili u najgorem slučaju par žlica choco nussetako da... može nešto za promjen
Ja ne mislim da je to najgore od grickalica, gore je stalno se trpat svim i svačim (kao ja u zadnje vrijeme- strašno)
Ponekad uzmem i sjemenke suncokreta (ali pržene) u Lidlu su 5 kuna, u konzumu imaju po istoj cijeni, ali nisu tako dobre...
Često jedem i suhe šljive i bademe, ili bademe i jabuke i tak...
4.99
U Konzumu su one mogyl isto 5 kuna
Provjerila sam, rižini krekeri sa soli i bez, su po 5 kuna isto
navukle ste me na taj sir pa sam ga sasvim slucajno danas locirala na savivi u lidlu-pa navalite dok ima![]()
Ja sam danas u Plodinama kupila taj The Sir i sad čekam doručak, prekasno je večeras za probu ...
:lol :lol
ma nek si ti u pravui još sam si mislila, pa i nije nešto jeftiniji taj lidl, kad i Konzum ima mogyilove za 5 :D
Nemoj pticama te, slane su prilično, kupi obične nepržene i neslane na Dolcu, ima štand, dolje kraj mesnica, na samom ulazu, inače su prilično povoljni, imaju sve sjemenke, ja tamo uzimam sastojke za musle i zob za kuhanje.
Poslala mamu u Osijeku da kupi dječji sat,ali kažu da nisu stigli.Bio neko u Zg?