Mi smo danas kupili setove muzičkih instrumenata. Djeca su oduševljena. Još da sam se sjetila čuvati ih za u čizmicu
.
čizme..... ženske DO broja 40, muške OD broja 42..... jedne mi premale druge prevelike.....
di su taj nesretni 41 putem izgubili???
i mm i ja nosimo 41
jesam, probala i 40-žuljaju i 42 prevelike...ko peraje....
vi ste nekaj između ko i ja, ( sva sreća da je muž 42, kaj ne?)
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=29463
Evo, tko hrani ptičice kao ja, sad im može kupiti prikladnu hranu.
nisam znala da imam stalkere
od jada kaj nisam našla čizme sam si kupila pletenu haljinu ...iako nije bilo ljubičastih kao u prospektu al dobro.....![]()
Posljednje uređivanje od mishekica : 30.11.2012. at 10:42
I ja, a to im je i cilj valjda da prodaju.Ovako i ja odavno. al me ipak ne sprijeci da kupim svasta
Ipak, čvrsto se držim nekih stvari koje redovno tamo kupujem i u koje sam ziher da su odlične, a neke stvari više iz principa ne uzimam od kad su poskupili...
Ima li netko od vas ovo? Vrijedi li tih para? Vole li to djeca zaista?![]()
Hvala na podsjetniku za masne kuglice - sjenice ih obožavaju, a ove godine ih imaaaa, cijela jata!
Ovo:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_29468.htm
To ptičice obožavaju. Ima ih po svim vrtnim centrima, a u Lidlu vidim prvi put.
ja sam sinoć pojela pola vrećice tih sjemenki , kiselina me mučila cijelu noć
je na balkonu je u zemlji, pa svako malo dojdu i jedu kaj vide da je jestivo, mi odlučili da napravimo kućicu.
a mozete to i samo napraviti, evo ovo je prvi link koji mi je dosao:
http://www.eduvizija.hr/portal/sadrz...ilicu-za-ptice
Ne mogu. Nemam svinjske masti, nikad to nisam koristila, a ni neću.
ovaj topic će me upropastiti i ja sam se navukla na ove sjemenke po 3.99
i kupila sam jučer one božićne sladolede, paket 20 kuna
imaju raznih okusa, moj je bio pečena jabuka s cimetom
precijenjeno ako me netko pita
To ti je stvar navike... Moj tata (njegova mama je rodom iz zapadne Slavonije) isto tvrdi za maslinovo ulje. Moja mama (iz Podravine) misli to isto. A kod mene uredno jedu lešadu i kaj god skuham i fino im je ako ne kažem da je unutra maslinovo ulje.
Mi koristimo sve. S mjerom. Medenjaci bez svinjske masti ne vrijede ama baš ništa. I u pitu stavim mast ako imam. Mojim dječacima su se znatno popravile respiratorne smetnje otkad redovno (ne svaki dan, ali štajaznam 2-3x tjedno) jedu špek, luk ili mast na kruhu. Pa kako kome... Ljudi s mora za liječenje istih smetnji koriste maslinovo ulje. Nekad se koristilo ono čega je bilo. Danas možemo birati između 10.000 stvari i još neki tvrde da nam je loše...
Ont. hvala na ideji - budemo od ostataka prošlogodišnje masti napravili kuglu za ptice. Znala sam ja to i s margarinom raditi, ali već dugo nisam jer ih ima gotovi (6 kom = 15 kn u kvartovskom dućanu za kućne ljubimce). U Lidlu sam tražila, ali su rasprodali.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.12.2012. at 09:38
aaaaaaaaa :lol
Neki Lidlovi imaju rasprodaju neprehrambenih proizvoda - među ostalim dječje skijaške jakne i hlače. Hlače su po 70 kn.
Znaš li možda koji?
(od zagrebačkih)
Posljednje uređivanje od mishekica : 07.12.2012. at 18:27
Ne znam, nazovi ujutro onaj njihov besplatni broj
Poskupili su slatko vrhnje na 6 kn. Iako pojma nemam koliko je Vindijino i Dukatovo, jer stalno kupujem Lidlovo
Ja uzela prošli tjedan u Konzumu slatko vrhnje od 2 deci, jedna jedina marka (neka Njemačka) i platila ga 12!!! kuna
Ulovila sam skijaške hlače po 69 kn, ali ne i jaknu...
Al crne, pašu na sve. Oduševljena sam!
Mi smo te hlače uzeli lani i za ovu godinu, isplatile su se...kvaliteta je mrak!
našla sam one sezamove pločice, riknula od smijeha na sastojke: 49% sezam. ostalo: šećer i škrobni sirup
našli smo i neke medenjake tamo gdje su posebno sad "blagdanski" slatkiši. malo pakiranje sa 6 velikih medenjaka, 200 grama, 10 kn. s jedne strane je čokoladna a s druge bijela glazura. prefini su, svega ima unutra, korica naranče, smokva, marcipan... baš onako, milijon finih okusa, tope se u ustima. a malo pakiranje mi isto odgovara![]()
kiara, prilično se probralo. Probaj nazvati onaj besplatni tel pa pitaj ima li gdje vel. koja ti treba.
ja sam uspjela uloviti za malca jaknu (86/92), hlače ima od prošle god.
za curku (110/116) sam ubola hlače, jakni nije bilo...
kvaliteta je savršena!
U kratkotrajnoj ponudi je sirova marinirana haringa, mm i ja ju obožavamo a nema je inače nigdje kod nas za kupiti ( bar što se trgovačkih lanaca tiče)
Nila tekuci prasak za veš crni ili šareni u kanisteru 5 l 44 kn. To je 9 kn po l a u Konzumu l 24 kn. Isto kratkotrajna ponuda.