Citiraj ole prvotno napisa Vidi poruku
Znaci ovako, moja mala ima 3godine i 7 meseci i vec neko vrjeme priustava sebi orgazam, mi to zovemo "ceskanje" .
Prvo je to otkrila na svom krevetu kad bi protnula nogice izmegju daske i tako bi se pritiskala.
Nikad joj nismo zabranjivali,cak sto vise razgovaramo o tome kao lepa stvar.
E sad najnovo nam je stol za rucavanje , i tamo je pronasla kako se trljati.I sad ponekad se popne na stol i zamoli me da joj prikacim onaj dodatak tablu i zavrsi stvar.
Ali pre neki dan sve je bilo isto osim sto se zadrzala duze i ja joj posle neki minut kazem , ajde zlato dosta je trebamo ic spavat a ona meni na to odgovori vako:
ajoooj mama dak molimte jos malo pa ,, jos mi nije pocela raditi ko SAT:p:eek:
Nisam znala dal da placem il da se smejem(normalno slatko sam se iznasmejala od srce)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Mislim da griješiš što tako ležerno pristupaš svemu tome. Naravno da joj nećeš braniti ali trebaš joj objasniti da nije to nešto što se radi za kuhinjskim stolom ili kraj mame i tate.

Neće svi ljudi na to gledati tako opušteno kao ti, moglo bi se i dijete a i vi naći u nezgodnoj situaciji ako ona to počne raditi na krvio mjestu. Ja se nisam sa kćeri susrela s tim, sa sinovima jesam i to sam im predstavila kao normalnu, uobičajenu stvar koja nije za tuđe oči. Ni moje ni ičije.