Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Sondiranje suznog kanala

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mojoj curki se suzni kanal otvorio sa dvije godine. pitala sam pedijatra i prije za sondiranje, odgovorio mi je da u svojoj praksi nije imao dijete kojemu se do druge godine kanal ne bi otvorio. oko je suzilo, posebno na vjetru, ujutro je bilo sljepljeno, kapali smo i mazali tobrex kod jačeg iscjedka i prošlo je oko drugog rođendana.

jkd2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    mojoj curki se suzni kanal otvorio sa dvije godine. pitala sam pedijatra i prije za sondiranje, odgovorio mi je da u svojoj praksi nije imao dijete kojemu se do druge godine kanal ne bi otvorio. oko je suzilo, posebno na vjetru, ujutro je bilo sljepljeno, kapali smo i mazali tobrex kod jačeg iscjedka i prošlo je oko drugog rođendana.
    uh ,uh suncokret sva sreća pa sam naišla na podatak da je tvojoj maloj trajalo do druge godine,moj malecki ima 19 mjeseci i još se borimo sa suženjem kanalića,nekad je bolje,nekad gore,ali nekako vjerujem da bi mu moglo proći samo od sebe,ja sam već navikla,ali me živciraju pitanja okoline ,kao pa šta mu je? jel bolestan? i sl. vjerujem da znate o čemu govorim ja ne planiram još ništa poduzimati,i nadam se da će proći samo od sebe veliki pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •