Ovako nešto je i meni moj ginekolog rekao, samo mi je nekako ostalo 1/2013, a ne 11. ili 12. mjesec. Ono što mi je kasnije došlo do primozga, a i dalje nisam sigurna jesam li dobro shvatila, pa me ne hvatajte za riječ i pls provjerite, je da neće više moći otvarati bolovanje na preporuku privatnika. Još mi je jasno aku su komplikacije u trudnoći, ali šta je s IVF-om??! Ne bi htjela dizati paniku, ali možda bi bilo dobro da netko od cura koje su trenutno u postupku kod privatnika i traži bolovanje da provjere odnosi li se to i na bolovanje zbog postupka koje otvara opća praksa.
Hvala na pitanju Brunaa, sjajno smo svo troje. Punimo 22 tjedna i zadnja 4 dana me muče česte kontrakcije, ali osim toga, da nema trbuha, ne bi znala da sam trudna. Dosta sam ih rano osjetila, pa je skoro 4 tjedna bilo zatišje, i evo ih - od jučer me bubetaju redovno. Sutra ionako imam redovnu kontrolu, pa ćemo vidjeti kako su moji crveki.
Joj drage moje, svima vam odželim ovakvu mirnu trudnoću i da čim prije osjetite isto...

. Dosta sam ih rano osjetila, pa je skoro 4 tjedna bilo zatišje, i evo ih - od jučer me bubetaju redovno. Sutra ionako imam redovnu kontrolu, pa ćemo vidjeti kako su moji crveki.
želim ovakvu mirnu trudnoću i da čim prije osjetite isto...