Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
sto se tice bolovanja ja sam danas bila i kod dr i zvala HZZO i receno mi je da od 01.12. gibekolog daje doznake za bolovanje ali samo onima koju su od01.12. na bolivanje a tko je od prije da za te ne vrijedi opet moramo kid dr opce prakse to mi je bas glupo ali evo meni je tako receno mozda mi nusu dobro rekli
Ovako nešto je i meni moj ginekolog rekao, samo mi je nekako ostalo 1/2013, a ne 11. ili 12. mjesec. Ono što mi je kasnije došlo do primozga, a i dalje nisam sigurna jesam li dobro shvatila, pa me ne hvatajte za riječ i pls provjerite, je da neće više moći otvarati bolovanje na preporuku privatnika. Još mi je jasno aku su komplikacije u trudnoći, ali šta je s IVF-om??! Ne bi htjela dizati paniku, ali možda bi bilo dobro da netko od cura koje su trenutno u postupku kod privatnika i traži bolovanje da provjere odnosi li se to i na bolovanje zbog postupka koje otvara opća praksa.

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
Big Blue kako napreduje tvoja trudnoća?
Hvala na pitanju Brunaa, sjajno smo svo troje. Punimo 22 tjedna i zadnja 4 dana me muče česte kontrakcije, ali osim toga, da nema trbuha, ne bi znala da sam trudna . Dosta sam ih rano osjetila, pa je skoro 4 tjedna bilo zatišje, i evo ih - od jučer me bubetaju redovno. Sutra ionako imam redovnu kontrolu, pa ćemo vidjeti kako su moji crveki.
Joj drage moje, svima vam od želim ovakvu mirnu trudnoću i da čim prije osjetite isto...