Stranica 128 od 203 PrviPrvi ... 2878118126127128129130138178 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,351 do 6,400 od 10138

Tema: Nakon transfera!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Cure nemojte drugima prepisivati ljekove, samo zato sto ste ih vi koristile, ili koristite, ja sam prokrvarila i dr me slao vadit krv da vidi jel mi moze dati normabel... Ne pricamo ovdje o stetnosti ljeka za bebu... Nego opcenito o nepodnosenju ljekova i slicno.... Ljudi mozete sebi veliki problem napraviti propisivajuci si sami terapiju.... Ne daju se bezveze ljekovi te vrste na recept!
    Nije stvar da joj netko propisuje normabel...ja sam joj konkretno rekla samo da se smije u trudnoći, a sad hoće li ga ona pit ili ne ovisi o njenom dr koji joj ionako mora napisati recept, jer nema bez recepta ništa...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ima, ima uzmu cure od babe... Rodaka jer su vidjele da neko uzima.... Znam draga da nisi ti nista lose mislila, samo sam i opcenito htjela obratit paznju na svijest o uzimanju ljekova

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, ima uzmu cure od babe... Rodaka jer su vidjele da neko uzima.... Znam draga da nisi ti nista lose mislila, samo sam i opcenito htjela obratit paznju na svijest o uzimanju ljekova
    ja ga naprimjer ne smijem uzimati baš jer mi je prenizak tlak...a sada pogotovo....od hormona...osjetim kad me zaljulja
    i ja mislim da se ne bi trebalo uzimati ništa na svoju ruku

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sanda uzela si mi rijec..
    Ne radi se o alergijama... Nego o drugim reakcijama, npr.ovo sto je sanda napisala da normabel snizava tlak,to je istina, a neki lijekovi mogu izmjeniti krvnu sliku..znam da ne mislite nista lose ali potreban je oprez..
    Bananka thnx..

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Da li se beta vadi nataste ?

smarija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bananka betu mozes da vadis kad hoces,nije vazno doba dana niti ishrana

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

smarija, hvala!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo curke da i ovdje javim , moja beta jucer 1,7
    Nema predaje iduci mjesec idemo dalje

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

lottos šteta baš sam mislila da i ti budeš imala pozitivnu!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I ja se ovaj put ful nadala, pogotovo zato sto svo vratili 3 mrvice, ali eto nema pravila, zato mi je sada i bilo jaaako koma, al eto danas se probudila opet sa pozitivnim mislima, cekam vjesticu da dode, pa da ode, i onda sljedecu pa da mozemo krenuti ispocetka, E TO CE BITI NAJDUZIH MJESEC DANA, a mislila sam da su ovi od transfera do bete

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lottos,dobro kažeš pravila nema meni je dr rekao sve je idealno ti ćeš sigurno ostat trudna (to mi je reka nakon prvog postupka) pa ono ništa!al želja je jaka pa mora da uspije!!!!!!!
    držim ti da slijedeći postupak bude dobitan,sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj LOTTOS prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se ovaj put ful nadala, pogotovo zato sto svo vratili 3 mrvice, ali eto nema pravila, zato mi je sada i bilo jaaako koma, al eto danas se probudila opet sa pozitivnim mislima, cekam vjesticu da dode, pa da ode, i onda sljedecu pa da mozemo krenuti ispocetka, E TO CE BITI NAJDUZIH MJESEC DANA, a mislila sam da su ovi od transfera do bete
    Lottos, žao mi je da nije uspjelo

Znam da je teško čekati na novi postupak, da nam vrijeme sporo prolazi dok čekamo na novi postupak, ali potrebno je napraviti razmak dulji od 2 mjeseca između full stimuliranih. Sretno.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Zar se smiju opet vraćati 3 embrija kako to sad ide?

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo da se i ovdje puspasim danas mi je 7dnt dvodnevnog 4-st embrija...bez ikakvih simptoma, 4.i 5.dan bol i grčevi u maternici i jajnicima, od jučer zatišje...dani prolaze, ma kao da nikako i ne prolaze, ali šta da vam pričam, sve znate
    lottos, još jednom, žao mi je...ali kao što sama kažeš, već se treba planirati novi postupak i kovati planovi...sretno!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Laky postoji nekoliko iznimki u naswm zakonu - dosadasnji neuspjesi u lijecenju, teska muskq neplodnost, zene preko 38. te slaba rezerva js kod zena (ovo zadnje je moja interpretacija a u zakonu je to tako groznovnapisano da vrijedi procitati) i naravno onkolosli bolesnici.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ovdje puspasim danas mi je 7dnt dvodnevnog 4-st embrija...bez ikakvih simptoma, 4.i 5.dan bol i grčevi u maternici i jajnicima, od jučer zatišje...dani prolaze, ma kao da nikako i ne prolaze, ali šta da vam pričam, sve znate
    lottos, još jednom, žao mi je...ali kao što sama kažeš, već se treba planirati novi postupak i kovati planovi...sretno!
    Draga mislim da je rano da tugujes meni je nakon petog dana sve stalo sa simptomima, i opet pocelo 8dnt kad sam pojela 3l kiselog kupusa na cuspajz....fuj! Tako da uzivaj i jos je jako jako rano za sve!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eh da je sreće draga moja...evo izgleda, počelo nešto svijetlo smećkasto curkati...pomiješano je sa utrićima, pa još nisam sigurna šta je, ali mislim da prokletnica dolazi..osim toga, glava me od jučer rastura, kao i uvijek pred menstruaciju. jedino što me tješi je da sam prošlu imala 30.trebam dobiti tek 28.odakle je ranije...danas mi je 10.dnt...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mostarka86, a mozda je implantacijsko!?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Mostarka86, a mozda je implantacijsko!?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    hej draga...5 minuta nakon što sam napisala post ovdje, osjetim na mi nešto curi dole...obrišem se, kada krv na papiru, i to kao krug neki...šok!!! to je bilo oko 15 h...od tada ni kapi ni smeđeg, ni crvenog...o bože dragi, ovo je za izludjeti...javim vam se kasnije, odoh leči...iako je dosta kasno za implantaciju, i ona mi je u glavi, ali se sve bojim nadati!
    maco, čuvaj fige, jakoooo

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mostarka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti kraj ove godine bude sretan kako si i sama poželjela

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hej draga...5 minuta nakon što sam napisala post ovdje, osjetim na mi nešto curi dole...obrišem se, kada krv na papiru, i to kao krug neki...šok!!! to je bilo oko 15 h...od tada ni kapi ni smeđeg, ni crvenog...o bože dragi, ovo je za izludjeti...javim vam se kasnije, odoh leči...iako je dosta kasno za implantaciju, i ona mi je u glavi, ali se sve bojim nadati!
    maco, čuvaj fige, jakoooo
    Drzim ti rucnonozne , a i pasonji sam ih namjestila na sve cetiri, tako da ima da bude beta za

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

I ja bih rekla a i s obzirom da je smede!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

J&D to šta je smeđe ne znači da je implantacijsko krvarenje, meni je to sasvim normalna pojava već godinama u svakom ciklusu prije m, hoću reći može biti od svega

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure jutros sam vadila betu i donese mm sav sretan ,meni na posao rezultate kad ono beta 824371,12,ja odmah kazem nesto ne stima,zovem lucija on kaze nemoguce ,to je bata zene koja je trudna 9-10 tj,ja zovem lab.da im to objasnim,oni sa negodovanjem odluce ponoviti betu,kao ona 6,12,eto imamo 3 blago pozitivna testa i malu betu,dr.kaze da je vjerovatno do trudnoce doslo,ali nije dobro,u pon.cemo izvadit ponovo,ali ne nadam se nicemu,

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jutros sam vadila betu i donese mm sav sretan ,meni na posao rezultate kad ono beta 824371,12,ja odmah kazem nesto ne stima,zovem lucija on kaze nemoguce ,to je bata zene koja je trudna 9-10 tj,ja zovem lab.da im to objasnim,oni sa negodovanjem odluce ponoviti betu,kao ona 6,12,eto imamo 3 blago pozitivna testa i malu betu,dr.kaze da je vjerovatno do trudnoce doslo,ali nije dobro,u pon.cemo izvadit ponovo,ali ne nadam se nicemu,
    al dal je to sad 100% točna beta, ne kužim kako su tako fulali 1.put ako je 2. totalno različita?

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma nista im vise ne vijeujem,kostali su me zivaca za cjelu godinu,ma skroz su mi sumljivi,ta dva rezultata nemaju veze jedan sa drugim,ali mole me da dodem u pon.pa ce napraviti ponovo,kao netreba mi ni uputnica samo da dodem,neznam Mimi sta da ti kazem,nesmijem se nadati vec me tresnilo razocarenje danas,nisu mi ponovo vadili krv nego su od one krvi ujutro ponovo testirali,ne znam dali to ima kakve veze
    Posljednje uređivanje od Elena 85 : 22.12.2012. at 21:11

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Elena nisam baš skužila, prije bete su 3 testa bila pozitivna? Pri beti od 6 nema tog testa koji bi pokazao plus. Jesi li primala booster i koji dan nakon transfera? Ako nisi pa se to eventualno vidjelo na testu, onda su totalno zbucali betu. evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je lab opet pogriješio i da u ponedjeljak objaviš lijepu betu

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

meni je to isto normalna pojava prije menge, samo mi je danas nekako baš rano za mengu. međutim, malorpije počelo krvarenje, tačnije, neki ugrušak mi izašao, i za njim malo krvi...ma ni sama vše ne znam..hvala vam na podršci.
    elena, čuvam fige, jakooo, da su pogriješili u drugoj beti
    Posljednje uređivanje od mostarka86 : 23.12.2012. at 00:04

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Elenaaaa???? Sto se dogada??

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje, hvala vam na vibrama, ali moja beta je 1

ali barem znam na čemu sam...evo već zovem doktoricu da vidimo šta ćemo za novi postupak, ali mi se niko ne javlja. jedino se bojim vremena, to mi je najveći neprijatelj, jer moram odmori 5-6 mjeseci ako ću u novi stimulirani postupak...
    ljubim vas puno i vibram za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje, hvala vam na vibrama, ali moja beta je 1

ali barem znam na čemu sam...evo već zovem doktoricu da vidimo šta ćemo za novi postupak, ali mi se niko ne javlja. jedino se bojim vremena, to mi je najveći neprijatelj, jer moram odmori 5-6 mjeseci ako ću u novi stimulirani postupak...
    ljubim vas puno i vibram za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i ovdje te grlim

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mostarka grlim te i jako, jako mi je zao
    A ne bi isla po Poljakovim protokolima sa Femarom? Posto dobivas malo stanica, tako mozes ici sa samo ciklusom pauze i manje bombardiras organizam hormonima.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Mostarka grlim te i jako, jako mi je zao
    A ne bi isla po Poljakovim protokolima sa Femarom? Posto dobivas malo stanica, tako mozes ici sa samo ciklusom pauze i manje bombardiras organizam hormonima.
    eh, to je i bio poljakov prijedlog, da nikako ne idem u stimulirane, već samo polustimulirane, ali sada idem u bih (rs) na teret fonda, tako da koristim ovo da iskoristim i isprobam sve vrste protokola

planiram u međuvremenu dok se ne odmorim uraditi prirodnjak ili polustimulirani, baš sa femarom...jedini problem su financije, jer u fbih nema postupaka na teret fonda, jedino u rs, i to samo dva...
    sanda, maco, hvala vam

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke blagoslovljen Bozic Vama i Vasim obiteljima, i sve najbolje... Sta Vam zelim svima??? Samo zdravlje i mirisljave smotuljke!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sretan i blagoslovljen Božić, i sve naj naj od srca Vam želim !!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure drage sretan i blagoslovljen Božić,puno zdravlja i veeeeeeeeeeeeeeeeelikih beta vam želim!!!!!!!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene su zadnja 2-3 dana poceli gnjaviti grcevi,kao menstrualni. Popila sam magnezij,ne pomaze. Dal bi normabel mogao biti drugi izbor?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Može i normabel, ali se prvo konzultiraj sa svojim dr

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pila sam ga prije punkcije, znaci ne reagiram lose na njega. Sad ne znam...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vrci draga meni ga je dr. L prepisao...ali zbog krvarenja i kontrakcija.... Eto sad ne znam mozda da ga ipak nazoves, ili poruku posaljes! Znam da nema nista protiv normabela!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sad kad lezim dobro je. Vidjet cu sutra na poslu. Da barem to nisam osjecala,sad se opet bzvz nadam...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nije na odmet draga nadati se!! Samo se nadaj!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vjeruj mi,nakon 2 neuspjeha ne zelim laznu nadu. Ne zelim misliti da ima neceg, a nema.

Ne brijem na pozitivu vise :D

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vrci nadam se da si ok? Ma sve bude ok dok god ti vjeruješ u to!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ne znam vise. Cak sam rekla da najradije ne bih ni betu vadila,super mi ovako. Mogu si zamisliti sto mi odgovara

Tek 2013.cu saznati svoju sudbinu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da se i ja lagano ubacim na Nakon transfera
    i ja kao i vrci svoju daljnju sudbinu saznajem u 2013.g.
    točnije 4.1., a bit će to i ranije poznavajući sebe

e i da danas smo jako sretni danas naša prva srećica slavi svoj 2. rođendan

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Blekonja, isti dan je naš... Ali ja ranije ne želim ništa raditi. Niti test doma, ništa

Kako se ti osjećaš?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

uh ne znam što da ti kažem osjećam lagani pritisak dole, tu i tamo neko bockanje,
    totalni zatvor već 2-3 dana (ali to je vjerojatno od utrogestana)
    iako sam cijelu prošlu trudnoću muku mučila sa zatvorom

ma bit će šta bude!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 27.12.2012. at 22:03

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sad sam se prepala... na papiru lagan crveni trag. Probala sam stapicem za usi (znam cudno :D) - crveno.
    Danas mi je tek 23 dc i 7dnt (12dpo), nije valjda menga? Pa ja ne dobijem do prestanka tableta. Ja imam duge cikluse

Sad me malo strah uhvatio...uf

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •