Ima, ima uzmu cure od babe... Rodaka jer su vidjele da neko uzima.... Znam draga da nisi ti nista lose mislila, samo sam i opcenito htjela obratit paznju na svijest o uzimanju ljekova
Sanda uzela si mi rijec..
Ne radi se o alergijama... Nego o drugim reakcijama, npr.ovo sto je sanda napisala da normabel snizava tlak,to je istina, a neki lijekovi mogu izmjeniti krvnu sliku..znam da ne mislite nista lose ali potreban je oprez..
Bananka thnx..
Da li se beta vadi nataste ?
Bananka betu mozes da vadis kad hoces,nije vazno doba dana niti ishrana
smarija, hvala!
Evo curke da i ovdje javim , moja beta jucer 1,7
Nema predaje iduci mjesec idemo dalje
lottos šteta baš sam mislila da i ti budeš imala pozitivnu!
I ja se ovaj put ful nadala, pogotovo zato sto svo vratili 3 mrvice, ali eto nema pravila, zato mi je sada i bilo jaaako koma, al eto danas se probudila opet sa pozitivnim mislima, cekam vjesticu da dode, pa da ode, i onda sljedecu pa da mozemo krenuti ispocetka, E TO CE BITI NAJDUZIH MJESEC DANA, a mislila sam da su ovi od transfera do bete
Lottos,dobro kažeš pravila nema meni je dr rekao sve je idealno ti ćeš sigurno ostat trudna (to mi je reka nakon prvog postupka) pa ono ništa!al želja je jaka pa mora da uspije!!!!!!!
držim tida slijedeći postupak bude dobitan,sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zar se smiju opet vraćati 3 embrija kako to sad ide?
Evo da se i ovdje puspasimdanas mi je 7dnt dvodnevnog 4-st embrija...bez ikakvih simptoma, 4.i 5.dan bol i grčevi u maternici i jajnicima, od jučer zatišje...dani prolaze, ma kao da nikako i ne prolaze, ali šta da vam pričam, sve znate
lottos, još jednom, žao mi je...ali kao što sama kažeš, već se treba planirati novi postupak i kovati planovi...sretno!
Laky postoji nekoliko iznimki u naswm zakonu - dosadasnji neuspjesi u lijecenju, teska muskq neplodnost, zene preko 38. te slaba rezerva js kod zena (ovo zadnje je moja interpretacija a u zakonu je to tako groznovnapisano da vrijedi procitati) i naravno onkolosli bolesnici.
eh da je sreće draga moja...evo izgleda, počelo nešto svijetlo smećkasto curkati...pomiješano je sa utrićima, pa još nisam sigurna šta je, ali mislim da prokletnica dolazi..osim toga, glava me od jučer rastura, kao i uvijek pred menstruaciju. jedino što me tješi je da sam prošlu imala 30.trebam dobiti tek 28.odakle je ranije...danas mi je 10.dnt...
Mostarka86, a mozda je implantacijsko!?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hej draga...5 minuta nakon što sam napisala post ovdje, osjetim na mi nešto curi dole...obrišem se, kada krv na papiru, i to kao krug neki...šok!!! to je bilo oko 15 h...od tada ni kapi ni smeđeg, ni crvenog...o bože dragi, ovo je za izludjeti...javim vam se kasnije, odoh leči...iako je dosta kasno za implantaciju, i ona mi je u glavi, ali se sve bojim nadati!
maco, čuvaj fige, jakoooo![]()
mostarka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti kraj ove godine bude sretan kako si i sama poželjela
J&D to šta je smeđe ne znači da je implantacijsko krvarenje, meni je to sasvim normalna pojava već godinama u svakom ciklusu prije m, hoću reći može biti od svega
Cure jutros sam vadila betu i donese mm sav sretan ,meni na posao rezultate kad ono beta 824371,12,ja odmah kazem nesto ne stima,zovem lucija on kaze nemoguce ,to je bata zene koja je trudna 9-10 tj,ja zovem lab.da im to objasnim,oni sa negodovanjem odluce ponoviti betu,kao ona 6,12,eto imamo 3 blago pozitivna testa i malu betu,dr.kaze da je vjerovatno do trudnoce doslo,ali nije dobro,u pon.cemo izvadit ponovo,ali ne nadam se nicemu,
ma nista im vise ne vijeujem,kostali su me zivaca za cjelu godinu,ma skroz su mi sumljivi,ta dva rezultata nemaju veze jedan sa drugim,ali mole me da dodem u pon.pa ce napraviti ponovo,kao netreba mi ni uputnica samo da dodem,neznam Mimi sta da ti kazem,nesmijem se nadati vec me tresnilo razocarenje danas,nisu mi ponovo vadili krv nego su od one krvi ujutro ponovo testirali,ne znam dali to ima kakve veze
Posljednje uređivanje od Elena 85 : 22.12.2012. at 21:11
Elena nisam baš skužila, prije bete su 3 testa bila pozitivna? Pri beti od 6 nema tog testa koji bi pokazao plus. Jesi li primala booster i koji dan nakon transfera? Ako nisi pa se to eventualno vidjelo na testu, onda su totalno zbucali betu. evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je lab opet pogriješio i da u ponedjeljak objaviš lijepu betu
meni je to isto normalna pojava prije menge, samo mi je danas nekako baš rano za mengu. međutim, malorpije počelo krvarenje, tačnije, neki ugrušak mi izašao, i za njim malo krvi...ma ni sama vše ne znam..hvala vam na podršci.
elena, čuvam fige, jakooo, da su pogriješili u drugoj beti![]()
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 23.12.2012. at 00:04
drage moje, hvala vam na vibrama, ali moja beta je 1
ali barem znam na čemu sam...evo već zovem doktoricu da vidimo šta ćemo za novi postupak, ali mi se niko ne javlja. jedino se bojim vremena, to mi je najveći neprijatelj, jer moram odmori 5-6 mjeseci ako ću u novi stimulirani postupak...
ljubim vas puno i vibram za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mostarka grlim te i jako, jako mi je zao
A ne bi isla po Poljakovim protokolima sa Femarom? Posto dobivas malo stanica, tako mozes ici sa samo ciklusom pauze i manje bombardiras organizam hormonima.
eh, to je i bio poljakov prijedlog, da nikako ne idem u stimulirane, već samo polustimulirane, ali sada idem u bih (rs) na teret fonda, tako da koristim ovo da iskoristim i isprobam sve vrste protokola
planiram u međuvremenu dok se ne odmorim uraditi prirodnjak ili polustimulirani, baš sa femarom...jedini problem su financije, jer u fbih nema postupaka na teret fonda, jedino u rs, i to samo dva...
sanda, maco, hvala vam![]()
Curke blagoslovljen Bozic Vama i Vasim obiteljima, i sve najbolje... Sta Vam zelim svima??? Samo zdravlje i mirisljave smotuljke!!!!!
Sretan i blagoslovljen Božić, i sve naj naj od srca Vam želim !!!!!
Cure drage sretan i blagoslovljen Božić,puno zdravlja i veeeeeeeeeeeeeeeeelikih beta vam želim!!!!!!!!![]()
Mene su zadnja 2-3 dana poceli gnjaviti grcevi,kao menstrualni. Popila sam magnezij,ne pomaze. Dal bi normabel mogao biti drugi izbor?
Može i normabel, ali se prvo konzultiraj sa svojim dr
Pila sam ga prije punkcije, znaci ne reagiram lose na njega. Sad ne znam...
Vrci draga meni ga je dr. L prepisao...ali zbog krvarenja i kontrakcija.... Eto sad ne znam mozda da ga ipak nazoves, ili poruku posaljes! Znam da nema nista protiv normabela!
Sad kad lezim dobro je. Vidjet cu sutra na poslu. Da barem to nisam osjecala,sad se opet bzvz nadam...
Vjeruj mi,nakon 2 neuspjeha ne zelim laznu nadu. Ne zelim misliti da ima neceg, a nema.
Ne brijem na pozitivu vise :D
Vrci nadam se da si ok? Ma sve bude ok dok god ti vjeruješ u to!
Ma ne znam vise. Cak sam rekla da najradije ne bih ni betu vadila,super mi ovako. Mogu si zamisliti sto mi odgovara
Tek 2013.cu saznati svoju sudbinu.
evo da se i ja lagano ubacim na Nakon transfera
i ja kao i vrci svoju daljnju sudbinu saznajem u 2013.g.
točnije 4.1., a bit će to i ranije poznavajući sebe
e i da danas smo jako sretni danas naša prva srećica slavi svoj 2. rođendan![]()
Blekonja, isti dan je naš... Ali ja ranije ne želim ništa raditi. Niti test doma, ništa
Kako se ti osjećaš?
uh ne znam što da ti kažem osjećam lagani pritisak dole, tu i tamo neko bockanje,
totalni zatvor već 2-3 dana (ali to je vjerojatno od utrogestana)
iako sam cijelu prošlu trudnoću muku mučila sa zatvorom
ma bit će šta bude!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 27.12.2012. at 22:03
Sad sam se prepala... na papiru lagan crveni trag. Probala sam stapicem za usi (znam cudno :D) - crveno.
Danas mi je tek 23 dc i 7dnt (12dpo), nije valjda menga? Pa ja ne dobijem do prestanka tableta. Ja imam duge cikluse
Sad me malo strah uhvatio...uf