Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku

hajde neka mi se u ova 4 preostala dana još netko pridruži da zaključimo 2012. kako spada!
BTW, tko preuzima šank?
Još jednom, čestitam draga naša Argente! Prekinula si nam još jedan tužan niz, a ja se nadam da nam nisi zadnja trudnica iz 2012.
Btw, nema šanka do trudničkog šanka, pa prema tome lijepo molim da i dalje točiš virtualnu rakijetinu. Samo takvu i mogu piti...

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
Cure,jel implantacijski spotting crven ili? Ja sam primijetila nesto crveno, kao svjeza krv. A prerano mi da bude menga. Tek mi je 12dpo, tj. 7dnt. Necu valjda prokrvariti, nikad mi se to ne dogodi prije nego prestanem s tabletama
Nadam se da če ti se javiti curke s više iskustva i to boljeg, ali ja sam u 1. IVF dobila menzes u dan, neovisno o tabletama. Ono kaj ti mogu reći, znaš i sama: pij utriće i dalje, do ß.

Citiraj tantolina prvotno napisa Vidi poruku
Morat ću i ja... Neka bude sve školski do kraja
Ja negdje izvukla da si nam u postupku u 12. mjesecu i evo još nam stojiš na listi. Ima li novosti?

Citiraj Bubamara 87 prvotno napisa Vidi poruku
Zadnja M (13.11),O (4.12), beta 22.12 (1050),24.12 (2365) tko ce docekat utz do 14.01. joooooj?!
Ja ne bi čekala 14.1. Jučer bi bila na uzv

PetraP & Dreamgirl, mogu samo zagrliti i veselim se vidjeti vas na trudničkoj listi u 2013 Držite nam se curke!

Odoh napraviti zadnje korekcije na listi i postam!