Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
Dobro jutro svima,

Kyra Ars,
pročitala i nemam ti što reći osim da se uistinu nadam da će se još okrenuti na dobro. Mene više brine što razvoj bebe kaska a manje što nije našao srčeko.......... Nadam se da liječnici griješe ovaj put, iako bih se svakako pripremila i za najgoru mogućnost.

Argente, čestittam od , još za jednu trudnoću za koju sam jučer čula - također iz FET-a, dugogodišnja borba s neplodnošću, nije na forumu čak nije niti iz Hrvatske, mene je toliko obradovala................... i potpisujem, aj da se pridruži još koja trudnica pa zaključimo 2012.g.

Bab, šaljem veliki hug, znam kako se osjećaš, ja sam cijelu trudnoću bila u grču i u strahu, ustvari me taj osjećaj nije popustio sve dok nisam rodila.

Svim ostalim curama za sve što vam treba, a kako sam čula da bi rakija ova forumska mogla biti ugrožena, nudim jednu ranojutarnju bilo pravu ili tek virtualnu za one koje ne mogu i više ne smiju, ja ću pravu

Ali isto tako nudim tople napitke pa se poslužite.
Kad je ovako lijepo napisano moram potpisati!!! A ujedno i svima želim da nam 2013. godina donese visoke bete i velike trbuheeeee!!!!

A sad ću vas moliti za vašu pomoć tj. savjet. Kako radim na radnom mjestu sa tri smjene gdje nas ima 6 osoba i ovisimo sa smjenama jedni o drugima uvijek je bilo problema oko mog bolovanja kad sam išla na postupke. Kako je posao dosta naporan moram na bolovanje jer ovako je i dr. rekao da nema svrhe. Otvorilo se novo radno mjesto za koje sam ja i više nego kvalificirana i molila sam,čak plakala skoro da me tamo prebace jer je uredski posao,ali oni su prebacili drugu curu i sad nas je automatski 1 manje i indirektno su mi dali do znanja da na postupke više ne mogu. A ja sad poslije ng idem na konzultacije i krajem prvog-početkom drugog mj. bi trebala u postupak. Od toga ne želim odustati, a s obzirom na kredite koje imam ne mogu si ni priuštiti da dam otkaz. Znam da ako odem na bolovanje ne mogu mi dat otkaz,al kad se vratim mogu i mogu navesti bilo što kao razlog. Ne znam ni sama što sad dalje....