Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pitanje.čitala sam svašta ali me zanima još i vaše mišljenje....malisepočeo sam posjedati i sjedi skroz stabilno..kaj da radim?da ga pustim?

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje.čitala sam svašta ali me zanima još i vaše mišljenje....malisepočeo sam posjedati i sjedi skroz stabilno..kaj da radim?da ga pustim?
    Kako se posjeda? Pravilno je da se prvo okrene na stomak, digne se na kolena i dlanove, povuče guzu nazad, ka stopalima i onda provuče noge ispod sebe. Ako se diže tako da vuče nešto i pridržava se dok iz ležećeg položaja ispravlja trup, ne bi mu trebala dozvoljavati.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Kako se posjeda? Pravilno je da se prvo okrene na stomak, digne se na kolena i dlanove, povuče guzu nazad, ka stopalima i onda provuče noge ispod sebe. Ako se diže tako da vuče nešto i pridržava se dok iz ležećeg položaja ispravlja trup, ne bi mu trebala dozvoljavati.
    ma nisam te baš shvatila jer nemam baš to u glavi kak je pravilno..trebala bi mi slika...dakle ono što sam ja vidjela jest...upravo ovo prvo slično....na koljenima je i rukama...i povlači guzu prema nazad koja samo odjednom puf sjedne i povuče ga da se ispravi(ima vejiku guzu)....a noge se isprave prema naprijed....jel to to?Ovo drugo što si opisala niti ne mogu zamislit kako izgleda?baš me zanima!..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •