Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma treba samo novinama,medijima prijetiti....tako ja rjesavam kad su sluzbenici bezoarazni
    ah sanda,kod nekih ti pretnje ne pale,samo se stvari pogoršaju..kad sam bivšem šefu spomenula da sam se info. kod pravnika u vezi svojih prava,otpremnine,otk. roka i to,rekao mi je da ako ga prisilim da me vrati na posao da će me nakon par dana prijavit da sam ukrala novac iz kase a onda dobijem izvan. otkaz i gubim ikakva prava.
    strašno boli ta nepravda.ali moraš si vagnuti kaj ti je tog trena važnije u životu.ja sam prihvatila što mi je nudio,polovicu onoga što mi pripada..
    mislim da,čim se počinju vaditi riječi ne vezane s ikakvim poštenim stvarima,tjeraj iz te firme.što duže ostaneš,samo se više zakapaš.i trošiš živce.znam da uvijek može biti gore al zašto mi nebi bilo i bolje.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    ah sanda,kod nekih ti pretnje ne pale,samo se stvari pogoršaju..kad sam bivšem šefu spomenula da sam se info. kod pravnika u vezi svojih prava,otpremnine,otk. roka i to,rekao mi je da ako ga prisilim da me vrati na posao da će me nakon par dana prijavit da sam ukrala novac iz kase a onda dobijem izvan. otkaz i gubim ikakva prava.
    strašno boli ta nepravda.ali moraš si vagnuti kaj ti je tog trena važnije u životu.ja sam prihvatila što mi je nudio,polovicu onoga što mi pripada..
    mislim da,čim se počinju vaditi riječi ne vezane s ikakvim poštenim stvarima,tjeraj iz te firme.što duže ostaneš,samo se više zakapaš.i trošiš živce.znam da uvijek može biti gore al zašto mi nebi bilo i bolje.
    zato nam i je tako
    ma nebitno....ja sam mislila na službenike tipa banke itd....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •