Curke sretno drzim vam fige da sve bude u redu!!
Mare draga nisam znala da su blizanci! Cestitam!
Venndy koji si sad tjedan i kolika je zadnja procjena tezine malise?
Mare bit će to braco i seka
Diiiivno, čuvajte se
Strategija i vendy evo vibrica da izdrzite sto duže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare,terminusotebi i bebama!
Milasova,terminuso,javi se,nadam se da je sve ok!
Strategija i Vendy ~~~~~~~~da sto duze izdrzite u komadu!
Gabi25
Cure kojima se blizi porod ~~~~~~za najljepsi susret!
Posljednje uređivanje od Mury : 29.12.2012. at 12:52
Cure ako netko zna nekoga da bi prodao polovni baby watcher!!! Mi bi slusali svoje srceko!!!!![]()
Gabi25,moj termin je 20.7.Cini mi se da si mjesec dana ispred? Kada je tvoj termin?
mislim da su gabi, pipi, reny, anddu 3 tjedna ispred nas, vec cemo skuzit ko je kad.. nama jos ne racunaju termin, al ni ja ne mislim da cemo docekat termin, a i predaleko mi to jos
Ja pitala R kad nam je termin, a on meni kaže ma kakav termin s blizancima ? Od kud ja znam kad će oni poželjet van. A meni zbog komisije trebao termin pa smo ga izračunali ali rekao je da se toga ni pod razno kod blizanaca ne treba držat
Mury meni je 25.06.
A tvoj termin na moj rođendan)
Bit će ljetnih bebica![]()
Gabi25,buduci su kod mene blizanci,mogle bi i skupa roditi,nema sanse da docekam termin
Gabi, a meni svi oni kalkulatori izbacuju 26.6., a mi smo zapravo po punkciji isti dan. Meni ga doduše dr. nije još niti računao.
Anddu i meni izbacuju 26.06. ali na zadnjem uzv je bilo 25.06., ono kad uzv sam računa po mjerama bebe. Ali to već drugi put može biti drugačije. Kaže moja frendica da joj je uzv po mjerama svaki put pokazivao drugi termin, a ko bi znao koji je pravi, valjda ipak ovaj prema punkciji.
tikice i amyx, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~
strategija i venddy, samo nam mirujte i čuvajte se, bit će dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kyra, za jačanje srčeka sljedeći tjedan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare, bravo za dječicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova, nadam se da je sve u redu~~~~~~~~~~~~~~~
mari mar, pipi, Gaby, Mury, anddu, J&D i svima koje sam još izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
od mene i moje curke
mislim da nije toliko stvar u kilama koliko u tjednima trudnoće - dr-i kažu da možeš odahnuti kad dođeš do 32 tt jer je tad većina djece dovoljno zrela da sve prođe bez (većih) komplikacija, a kad napunite 34 tt stvarno možete odahnuti jer su šanse za komplikacije nikakve (kad sam u bolnici došla do te magične granice, jedan stari dr mi je samo rekao: "Vaše dijete se sada MORA roditi živo i zdravo. Živo i ZDRAVO!" btw, mi na kraju izdurali do 39 tt unatoč svim prognozama). venddy, ti su već u 32. tt i sigurno će sve biti ok!
draga strategija, mjilijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što dulji boravak 3 u 1! držite se!
kiss svim trudničicama!¨uživajte!
Navodno ne moraju u inkubator kad prođu 2 kg ( ustvari ovisi od bolnice) ... Mi smo na zadnjem pregledu bili 34 tt i imali 2200 i 2100 i reko R "E sad možete i rodit, ja sam zadovoljan " ... Evo nas ulazimo u 37 tt i ne damo se još. Odlučili smo dogurat bar do 3000 g![]()
Posljednje uređivanje od amyx : 30.12.2012. at 14:40
ma i ja se nadam da cemo se mi jos i terminu priblizit. stvarno slusam sve upute lijecnika, ustajanje samo u wc i tusiranje doslovce dvominutno.
citala sam i ja da je vec 34 tt prilicno siguran za porod, moj dr preferira bar 36, a ja cu se trudit koliko je do mene, da mi sve to nadmasimo.
hvala cure na podrsci puno znaci.
strategija da mi i ti svakako sto duze ostanes 3u1
Joj mislim da su mi od danas pocele prave mucnine....uh
Hvala na podršci...
Svima vam želim mirne trudnoće do kraja i zdrave bebice u Novoj Godini!![]()
Drage moje trudnice, želim nam svima mirne trudnoće iznesene do kraja, lagan porod, zdrave bebice i puno puno sreće u svemu ostalom u životu! Najveći pozdrav hrabrim trudnicama i bebicama koje moraju mirovati u bolnicama... Da čim lakše podnesete sve što treba za svoje hrabre mrvice i da sve na kraju bude odlično! Uživajte u ovoj godini koja je pred nama!!!!!!
Cure, jel standardna procedura ponavljati test senzibilizacije (iat) više puta? Radila sam ga već u 13tt (sve bilo ok), i na zadnjem pregledu mi je dr napisala uputnicu da ga opet obavim u 32tt. Krvna grupa mi je inače A+.
sejla,prvi put čujem da se to radi za plus, al puno toga čujem prvi put pa dozvoljavam da ne znam...
strategija, javi nam se da čujemo kako si
amyx, tikica_69~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica78, i vi se spremate uskoro, kako ste?
venddy, jel sve dobro?
milasova, draga, kako je?
ostale trudnice, puse svima!
I mene su slali, mislim da samo jednom na test senzibilizacije, a A+ sam. Ne znam zašto.
Ja sam danas 22+0, točno 2tj da sam hospitalizirana. Ništa se posebno ne događa, sve je mirno koliko može biti pa moram biti zadovoljna
Terminuše, ima vas dosta, kakvo je stanje?
meni je dr rekao da cemo senzibilizaciju radit u 34 tt, prije toga je nismo radili
kod mene sada sve mirno, iscjetka vise nema, mirujem strogo i dalje, BH kontrakcije me na dane znaju totalno izludit, al valjda terapija bude sve to drzala pod kontrolom
Hvala vam drage moje na podršci...
Naša mrvica se nažalost nije izborila i moram na kiretažu. Tuga je golema...
Svima vam želim mirnu trudnoću! Ljubim vas...
i mene je strah sada ultrazvuka...šta će biti....![]()
Kyra,jako mi je zaodrzi se
Kyra jako mi je žao, drži se koliko je moguće![]()
Kyra, drži se!
mi smo danas obavili kontrolu i moj veliki dečko ima 2400 grama na 33+3. inače je sve u redu, guk je pod kontrolom a ja sam na +2 kg.
tikica69 i amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret.
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
venddy ~~~~~~~~~ da nam što duže ostaneš 2u1!
sejla, mene su isto sa transfuziologije pokušali naručiti na kontrolu senzibilizacije u 28.tt (prvi put sam radila u 14.tt), ali su mi ginekolozi rekli da je to bez veze pa nisam išla, isto sam A+ a mm je 0- tako da stvarno ne kužim na što sam se mogla senzibilizirati...
svima sretna nova 2013. i uživajte u bušicama![]()
Posljednje uređivanje od kitty : 02.01.2013. at 23:40
bravo kitty za vejikog dečkića
hvala vam cure, ma moja dr je uvijek užurbana tak da jedva uspijem i nešto pitat, rekla mi da to obavim pa sam tek kasnije malo razmišljala i shvatila da mi nije baš jasno zašto je to potrebno dva puta raditi kad mi je Rh+....a čak mi je i na tom prvom nalazu, iako je uredan, poštambiljano ponoviti nalaz u 8ttnemam pojma, odradit ću, pa....
Evo drage moje,nakon svih peripetija,jucer na UZV bebica divno izgleda,sva je vesela..presretna sam..
I evo napokon sutra iden doma!!!
Mare,poceli su mi racunat tj.prema ounkciji,tako da srijedom punim..danas 12+1..opet smo tu negdje
Svima zelim mirne trudnoce i krasne bebice
milasova, kako misliš prema punkciji? od punkcije minus 14 dana, to misliš? jako mi je drago da je sve u redu i da ideš doma, i moraš papati!!!!!
kitty, sejla, kiss!