Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: majka sebičnjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jao Sandra ja te razumijem i sad kad te citam opet se razljutim na blesavu svekrvu ko sto sam se razljutila pred 4 godine. Ovo je ko da sebe citam. I to se dudom... i to otimanje iz ruku i glupo kokodanje i moj svekar koji diete gladi po licu sa snopom novcanica. Ja te kuzim skroz, ti si u simbiozi sa svojom bebicom ucite se jedan na drugog i onda ti tu netko uleti pametovat... ja sam iz ovih istih razloga postala obiteljska babaroga ali sam zato bila sama i na miru tek s drugim djetetom.
    E da, najludji su mi ovi "pomagaci" koji pomazu tako da ti drze bebu i navlace je ko plisanog medu, nedo bog sta skuhat, speglat, oprat.... jao jao kad se sjetim sad bi poludila - ja zakleti mrzitelj dude i kad vidim bebu s dudom nemam lijepo misljenje o majci - jednog dana izidjem iz kupaone i vidim svoje dvomjesecno dijete s dudom! EJ! Auuuu mrak na oci, i sad bi se bila u stanju posvadjat s njom i svega joj izdijeliti zbog toga a prosle su 4 godine od tad

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    ja zakleti mrzitelj dude i kad vidim bebu s dudom nemam lijepo misljenje o majci
    Ti ovo ozbiljno?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ti ovo ozbiljno?
    Meni se čini da je Tiziana zakleti mrzitelj svega.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ti ovo ozbiljno?
    Da, najozbiljnije. Bude mi zao djeteta. Pogotovo kad je rijec o maloj bebi. Uopce ne znam cemu taj cep u ustima sluzi (pod pretpostavkom da beba ima zivu i zdravu majku)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

- ja zakleti mrzitelj dude i kad vidim bebu s dudom nemam lijepo misljenje o majci -
    A zamisli ovo, moje jedno dijete nije imalo dudu, a drugo je stalno traži - kako se to uklapa u tvoje predrasude - no, ne brinem, vjerojatno imaš univerzalni recept kako bi drugi trebali odgajati djecu da budu po tebi dobri roditelji.

Da, najozbiljnije. Bude mi zao djeteta. Pogotovo kad je rijec o maloj bebi. Uopce ne znam cemu taj cep u ustima sluzi (pod pretpostavkom da beba ima zivu i zdravu majku)
    No, ni ja nisam puno bolja od tebe u predrasudama i meni bude žao tebe i tvog djeteta kojeg odgaja majka puna predrasuda i koja mišljenje o nečijim roditeljskim kvalitetama temelji na (ne)imanju dude.

Da se uozbiljim: niti si ti dobra majka jer mrziš dudu i tvoje je dijete nema, niti je netko loša majka jer je dala dudu djetetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •