tikica_69, superrr, hvala za info . nije da će mi više ikad trebati, ali dobro je znati jer ono mi je fakat bilo nelogično i malo bzvz.

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
je li dopusteno imati laptol ili tablet u bolnici? moja i muzeva obitelj su daleko, pa bih s njima komunicirala preko skype-a, a i sa mojom curicom.
možeš imati skoro sve (pa čak i ogromni ventilatro po enormnim vručinama, ako ga možeš gdje smjestiti. možeš si i telku donijeti, ako tamo dulje ležiš. jedini ti je problem internet signal. imaju oni wireles, čini mi se, ali ako si u sobama 5 i 6 na patologiji (a po toj logici i ako si valjda rodio jer su babinjače na toj strani), nema ti signala pa ti skype nema funkciju. ako si u sobama od 1-4 na patologiji onda ima signala i možeš sve.

za plan poroda ti ne znam, ali opet ponavljam, vjerujem da sve ovisi o ekipi na koju naletiš. naravno, ti im daj plan, pa ćeš vidjet hoće li ga se pridržavati. moje su želje maksimalno poštivali. nisam imala ništa napismeno, ali sam im usmeno rekla sve što želim, svakome tko me gledao i predlagao carski (tlak, godine, zadak, gestacijski dijabetes). meni se beba, nemreš vjerovat, stalno rotirala, malo glava, malo zadak pa čak i u 40 tt. pojma nisam imala kak ima mjesta, a valjda je imala. jer kad mi je krenula indukcija gelom, bila je na glavu, a kad su trebali dati 2. turu gela, već se opet počela okretat prema gore, ali nije stigla do kraja, pa je bila nekak naglavce, ali dijagonalno i morali su tu vrtstu indukcije prekinuti. to je bilo u 6 ujutro, u podne je već opet bila dobro usmjerena pa mi je dr. Rudman predložila prokidanje vodenjaka jer sam ja stalno naglašavala da ne želim na carski, ako baš stvarno ne moram. tak da sam rodila vaginalno.