Stranica 18 od 28 PrviPrvi ... 81617181920 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    PROVJERAVAJTE RAČUNE IZ LIDLA!!!! (...)
    Pa ne mogu vjerovati! Ako to oni rade, onda možda rade i drugi. Očito će sad trebati zbrajati i provjeravati svaki račun i obračunate "popuste" i sve skupa...
    Bilo je jednostavnije dok su trgovci pisali u blokiće.
    Posljednje uređivanje od mishekica : 19.11.2012. at 09:17

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni je ovo da dizu cijene prije popusta i da te roba sa popustom dode skuplje nego prije popusta postalo normalno.
    Vec par puta sam se uvjerila u to ( uglavnom Konzum i Muller),a svako malo i cujem od nekoga da je takoder imao takvo iskustvo.
    Tako da se vise uopce ne palim na akcije, kupim samo ono u sto sam sigurna da je snizeno.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Imala sam slučajno jedan doma njihov račun i uf, dobar je, moja je blagajna je bila dobra.

Ali možda je to zaista samo greška u toj konkretnoj blagajni/softveru, možda ne treba tražiti u svemu zavjeru širih razmjera.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam isto pregledala sve naše račune koje sam uspjela naći, i to ne samo iz Lidla. Svi su bili dobri.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Sad ćemo morati ići u trgovinu i sve zbrajati na kalkulator, strašno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    sveki provjeravala stavku po stavku i sve štima, ali NE ŠTIMA ZBROJ!!! ukupan iznos računa je bio za 6kn veći od zbroja svih stavaka!?!?!?!?
    ne kužim jel ona računa točno na decimalu, ili kaj, ponekad i ja računam pa mi se dogodi neka razlika između novčanika i iznosa, ponekad i uzmem digitron

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim jel ona računa točno na decimalu, ili kaj, ponekad i ja računam pa mi se dogodi neka razlika između novčanika i iznosa, ponekad i uzmem digitron
    ne računa u decimalu, valjda

ali nije ni bitno, svejedno je kako računa kad je preciznija od blagajne

nadam se da su u međuvremenu popravili tu blagajnu, dođe mi da odem provjeriti

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mog iskustva s proizvodom na "akciji". DM- Mostar, maskara na sniženju, na akciji, sve sam si nekako mislila- pa ipak je to L`oreal. Fino platila, došla kući i poludila. Grudica, na grudici, sve su se slijepile trepavice jedna za drugu.
    Lijepo našla stranicu na facebook-u od L`oreal Paris, uslikala oči GRO PLAN, poslala s engleskim komentarom- "Da li ovo smije ovako izgledati?"
    Naravno da su rekli da ne smije i da je najvjerovatnije da je prošao rok ili slično. Predložili 4d maskaru. E onda sam nazvala predstavništvo DM-a na Ilidži i objasnila koja trgovina i da želim drugu maskaru, da li mi mogu pomoći. Žena je bila ljubazna, kontaktirala me da me obavijesti da će mi rado napraviti zamjenu uz poklon isprike od poslovođe te poslovnice DM-a.
    Međutim, druga priča kad sam došla, trgovci neće dati drugu nego isti tip maskare-samo drugi komad. Ja poblesavila. Kao nisu oni to mislili, oni ne rade zamjene za drugi proizvod.
    Rekla sam im da ne želim isti proizvod i neka sebi sloodno ostave poklon sjajilo i maskaru (isti tip kao i ova na akciji, samo nije extra black!) ako je o tome riječ. Ja sam došla po maskaru. Objasnila sam da želim isto maskaru L`oreal, da ću nadoplatiti za skuplju i da neću otići bez rješenja.
    I jedva nekako su otkucali novi račun i ipak inzistirali da uzmem poklone.
    A tko je lud neka šuti.

uvijek kad kupujes maskaru ili sjaj ili tak nesta sto je tecno uzimaj one sto stoje iza jer su ove sprijeda otvarane i naravno da vise to nije to,u nekim su radnjama zabranili otvaranje artikala bas zbog toga

a sto se datuma tice,znaju oni i prekucati datum da ne bi bili na gubitku pa ako prodje prodje,isto tako jako malo se pazi na datume jer bi stalno morali preslagati police i novije datume stavljati iza a koliko je polica,pa kad se sjete i to uraditi bude tu svasta...ja uglavnom pretresem cijelu policu dok ne nadjem najduzi datum,vjerovatno me gledaju kao ludjakinju ali mi je i to draze nego bacati hranu ili se otrovati zbog njihovog nemara....

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako slučajno namjeravate u Intersparu kupiti nešto od Natur Pur proizvoda, koji su u letku naznačeni da na njih ide 20% popusta, možda je dobro znati da su im 1.1. digli cijene baš za, čudna li čuda, tih 20%.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Baumax Jankomir. Dućan pun kineskog smeća i neljubaznih djelatnika, šef im je priča za sebe.
    Kupila sam tamo pipu za umivaonik i prilikom montaže vodoinstalater pokuša skinuti mrežicu i ne ide ni ključem, ni kliještima, a inače to ide rukom jer je na navoj. U dućanu su mi rekli neka je donesem i vratit će mi novac. I tako ja donesem pipu, ali ne mogu dobiti novac iako je proizvod imao skrivenu manu već me ucjenjuju da moram kupiti nešto drugo. Novu pipu neću jer sam ju već kupila drugdje i montirala. Hoću svoje novce, a nedaju mi. Nakon prepucavanja s jednom djelatnicom na reklamacijama pa s djelatnikom sa odjela sanitarija naposljetku dolazi šef. Bahat i arogantan. Ne da novce jer je prošlo 7 dana i jer je pipa montirana. Pa naravno da je mntirana, kako bi drukčije otkrili da ne valja? Ajde tu se povukao, ali i dalje se drži za 7 dana. Nakon što sam mu rekla da ću ih prijaviti Državnom inspektoratu rekao mi je -samo dajte, a djelatniku naredio da istrgne perlator s pipe i s time meni dokaže da nisam u pravu da se ipak to da skinuti. Naravno da je navoj oštećen jer je na silu odvijačem istrgnuo perlator i da se to vidi. Pošto zaista nemam vremena odustala sam od natezanja i rekla im da sad ja tu pipu mijenjam za nešto drugo i onda ko budala lutala dućanom i na silu kupila neke stvari koje mi uopće nisu nužne.
    S druge strane u Bauhaus sam vratila neka led rasvjetna tijela, te sifon od kade koji je bio kompletan i ne korišten, ali bez originalne ambalaže (majstor nehotice potrgao) i ostatke keramičkih pločica pa čak i komadno 4 komada bordure koji su mi ostali nakon preuređenja kupaone i djelatnica na informacijama i reklamacijama mi je bez rasprave to sve uzela natrag i još me pitala želim li nešto drugo ili novce. Tražila sam novce i dobila ih bez rasprave u roku minute.
    Moram napomenuti da Bauhaus ima i puno kvalitetniju robu i djelatnike.
    U Baumaxu mi djelatnik na keramičkim pločicama nije znao objasniti razliku između podnih i zidnih pločica već mi je odgovorio da su podne za pod, a zidne za na zid. Na to sam ga zaprepašteno pogledala i dok sam pokušala ponovno nešto pitati on je već nestao među policama i nikako ga više nisam mogla uloviti.
    U Bauhausu sam dobila odgovore na sva moja pitanja i zaista korektnu uslugu i ne znam ni sam što mi bi da sam išla tu nesretnu pipu kupiti u Baumax, a čak me i vodoinstalater upozorio da oni imaju jako lošu, kinesku robu.
    Sigurna sam da nikad više ni kune neću potrošiti u Baumaxu. Samo u Bauhaus ubuduće idem pa makar i skuplje platila.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Ako slučajno namjeravate u Intersparu kupiti nešto od Natur Pur proizvoda, koji su u letku naznačeni da na njih ide 20% popusta, možda je dobro znati da su im 1.1. digli cijene baš za, čudna li čuda, tih 20%.
    to naprave svaki put prije neke akcije
    dignu cijene i onda ih nakon "akcije" opet spuste, često i na niže nego što su bile "na akciji"

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    U Baumaxu mi djelatnik na keramičkim pločicama nije znao objasniti razliku između podnih i zidnih pločica već mi je odgovorio da su podne za pod, a zidne za na zid.

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    to naprave svaki put prije neke akcije
    dignu cijene i onda ih nakon "akcije" opet spuste, često i na niže nego što su bile "na akciji"
    Misliš baš na Interspar ili na sve dućane?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Znaci da su sad na akciji skuplji nego prije, bas krasno! Tako je prije cca godinu dana napravio i DM sa bijelim Pampersicama, poskupio, stavio na akciju i onda kada je akcija zavrsila bile su 10kn skuplje nego prije.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim baš na spar/interspar
    vidim što rade jer znam skoro sve cijene pošto tamo često kupujem, najbliže kući mi je

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Čuvajte se SUPER PILI od Lijanovića- često budu zapakirane dvoje, kao druga gratis, a svakom drugom pakiranju je jedna od te dvije vrećice probušena, zrak ušao i pokvarene su! E sad o stadiju pokvarenosti bolje da vam ne pričam, pošizila sam kad sam otvorila i umalo povratila od smrada.
    Prekjučer sam ponovo naletila na veliko pakiranje od 800 g, isto Lijanović hrenovke, probušena ambalaža, lijepo sam upozorila prodavačicu da to ne smije biti na polici, a ona ih je uzela-pogledala-vratila nazad na policu. Svi oni smeće pokušavaju prodati dok se netko ne otruje. Poslala sam im bila i mail, ali nikome ništa. Možemo valjda vjerovati samo svojim očima i ne žuriti, dooooobro pratiti datume i kopati po policama...
    A o restoranima da ne pričam... Prije nekoliko godina moja sestrična je radila u kuhinji Plavi devet restoranččića/kafane prema Borongaju (ZG), tjerali su ih da pozelenjelo meso peru i takvog ga poslužuju. Na to su još neke tete iz susjedstva koje su prisustvovale razgovoru i našem (mladalačkom i naivnom) čuđenju komentirale u smijehu da SVI TO RADE! I poznati, veliki restorani, kao i oni maleni. A zamisliš si kako si lijepo priuštiš ručak u restoranu dok ti drugi svjesno na rizik stavlja opasnu zarazu. Oni se kockaju, a ti im još fino platiš...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zna li tko (sorci javi se ) ako se neka trgovina reklamira da ima sniženje od 30-50% smije li prodavati artikle sa sniženjem 20%?
    smije, naravno, ali krši li to koji zakon o zaštiti potrošača?
    znači nije reklama da je sniženje do 50% pa da stave, ko većina, 3 artikla 50% ostalo manje
    nego baš piše OD 30%

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pisalo je neki dan da odredjeni broj proizvoda treba biti na tom snizenju, ne svi
    ali ne ni manje od tog zakonom propisanog minimuma

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što to znači u ovom mom primjeru?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam, trazim po povijesti svojih pretrazivanja ali ne nalazim taj clanak

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

http://www.korana.org/index.php?opti...jesti&Itemid=2

vidi ovaj dio o sniženjima koja su navedena u rasponu od - do.

iako mislim da taj tvoj dućan debelo krši zakon ako je naveo da je sniženje na sve proizvode od 30-50%, a ako je napisao da je dio asortimana na tom sniženju onda imaju pravo i na sniženje od 20%

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vjerojatno si u pravu, ali još su im uvijek ti eko proizvodi jeftiniji nego drugdije, a i kvalitetni su.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno si u pravu, ali još su im uvijek ti eko proizvodi jeftiniji nego drugdije, a i kvalitetni su.
    O, pa ne govorim ja ništa o kvaliteti, dapače. Ali ako već reklamiraju na sva zvona sniženje od 20%, onda neka ga i daju, ovo je čisti bezobrazluk.
    Posljednje uređivanje od TeddyBearz : 10.01.2013. at 16:56

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    pisalo je neki dan da odredjeni broj proizvoda treba biti na tom snizenju, ne svi
    ali ne ni manje od tog zakonom propisanog minimuma

ako je sniženje od 30 do 50%, najmanje 20% robe treba biti sniženo 50%.

alex sam odgovorila ...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O, pa ne govorim ja ništa o kvaliteti, dapače. Ali ako već reklamiraju na sva zvona sniženje od 20%, onda neka ga i daju, ovo je čisti bezobrazluk.
    tak je, bravo!!

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spar!

kupila sam danas sendvič na njihovom Spar to Go pultu - i otkrila da valjda jedino oni na ovom svijetu pune sendviče samo do polovice!
    slikala sam tu divotu, moram je uploadati. Pritužbu sam im već poslala kao i obavijest da ću slike njihovog krasnog sendviča podijeliti sa svima znanima i neznanima
    baš sam se osjećala kao magarac
    evo i slika...

ovako izgleda zatvoren, kad mami gladne magarice kao što sam ja:
    https://lh3.googleusercontent.com/-Z...0/CAM00331.jpg

a ovo se dobije:
    https://lh5.googleusercontent.com/-D...0/CAM00332.jpg

vidi se i moj zagriz
    a ovako sam gledala u sendvič kad sam ga otvorila

unutra je ravno: 2 tanke šnite pršuta, šnita sira (prepolovljena da izgleda da su dvije), pola (!) šnitice paradajza, list salate i jedan manji kiseli krastavac (prepolovljen).
    Posljednje uređivanje od mirjana : 11.01.2013. at 15:06

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kolko to para dođe'

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni su njihovi sendviči od šunke bili uvijek ok, i popunjeni i fini. Jedino ja sam ih kupovala unutar supermarketa, nikada na pultu.
    Ovo tvoje, neznaš da li bi plakao ili se smijao.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

14 kuna i to je izvješeno gore na velikim kartonima- kao neka akcija

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da nije akcija u "pola" cijene

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    da nije akcija u "pola" cijene

sry mirjana, ali ovo je

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

sry mirjana, ali ovo je
    ovo je više akcija "pola sendviča za punu cijenu"

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino ja sam ih kupovala unutar supermarketa, nikada na pultu.
    Nema toga više.

I fakat... Pola sendviča...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    Spar!

kupila sam danas sendvič na njihovom Spar to Go pultu - i otkrila da valjda jedino oni na ovom svijetu pune sendviče samo do polovice!
    slikala sam tu divotu, moram je uploadati. Pritužbu sam im već poslala kao i obavijest da ću slike njihovog krasnog sendviča podijeliti sa svima znanima i neznanima
    baš sam se osjećala kao magarac
    evo i slika...

ovako izgleda zatvoren, kad mami gladne magarice kao što sam ja:
    https://lh3.googleusercontent.com/-Z...0/CAM00331.jpg

a ovo se dobije:
    https://lh5.googleusercontent.com/-D...0/CAM00332.jpg

vidi se i moj zagriz
    a ovako sam gledala u sendvič kad sam ga otvorila

unutra je ravno: 2 tanke šnite pršuta, šnita sira (prepolovljena da izgleda da su dvije), pola (!) šnitice paradajza, list salate i jedan manji kiseli krastavac (prepolovljen).

Ja bi ove slike poslala na upravu!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi ove slike poslala na upravu!
    mislim da se mirjani smiješi besplatna kupovina u šparu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme mirjana ovo je stvarno tragikomedija. Svaka ti čast što si poslikala i objavila.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

posle prve slike ja ogladnih a posle druge sam ono zar i toga ima....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Sparu u frizideru uvijek ima suhomesnatih proizvoda kojima je istekao rok trajanja, pa su onda smocili staru etiketu, da se ispere datum, i nalijepili novu, s novim datumom. Ne znam kakvog smisla ima nekome tamo to reci, kad im je to politika firme. Jer da to nije politika firme nego slucajnost onda ne bih UVIJEK tamo nalazila takve proizvode.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    U Sparu u frizideru uvijek ima suhomesnatih proizvoda kojima je istekao rok trajanja, pa su onda smocili staru etiketu, da se ispere datum, i nalijepili novu, s novim datumom. Ne znam kakvog smisla ima nekome tamo to reci, kad im je to politika firme. Jer da to nije politika firme nego slucajnost onda ne bih UVIJEK tamo nalazila takve proizvode.
    X

I one stvari koje režu pa slažu na podloške i tako prodaju... Čim prođe rok, prepakiraju i ponovno.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    možda ipak nisu takvi da to prepakiraju
    već stave u mirjanin sendvič
    samo im nekad pofali materijala
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 11.01.2013. at 18:59

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Umirem!

Sendvič im je totalna sramota.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Sendvič im je totalna sramota.
    x

Da budem malo off... Tete koje rade na Spar to go pultu u Areni su nad*kane preko svake mjere. Uvijek im poželim zabiti glavu u one lignje. Čast iznimkama (ali nisam ih baš uočila).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

oprosti mirjana ali zbilja je smjesno za zezati, ali da je sramota sramota je

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ovo će ući u zeku: pojam "mirjanin sendvič"

ovo je vrijedan topic, mislim da su svi otvorili oči i naučili kako rješavati "situacije"

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, ali kad god sam ja kupila sendvič u Šparu takav je bio i onda bi ja malo raširila kruh i "stepavala" sadržaj da potone do kraja peciva.
    Nisam doduše puno puta kupovala tamo, možda 3-4, ali uvijek su tak do pola nafilani i ja mislim da im je to politika firme.
    Nije mi logično da bi teta koja to radi presavijala sir i ciljala da baš do pola stavi, a da s vanjske strane strši kao da unutra ima svašta.
    Tak su ih naučili da moraju raditi. Nema kaj drugo biti.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek im poželim zabiti glavu u one lignje.

Vidim da nas dosta ima "lijepa" iskustva sa tim Sparom u Areni.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja tamo uvijek provjeravam račun. Skoro uvijek muljaju s akcijama na neku foru. Lako je bilo kad cijena na polici nije ista onoj na blagajni, ali postali su sve perfidniji.

Na primjer, u poštanski sandučić dobijem njihov "novi" prospekt s artiklima, odem isti dan i tek tamo skužim da je taj katalog istekao prije tri dana. Kako isti katalog stoji i dalje i na njihovim stalcima, pitam djelatnicu zašto ga ne maknu, a ona mi objasni kako je ipak nekoliko artikala iz kataloga na sniženju još nekoliko dana. Čini mi se čak i da sve sitnijim slovima pišu do kada vrijede sniženja.

Ili u slučaju xxl akcija kod kojih je cijena niža ako kupiš tri artikla. Problem je što u katalogu kod nekih to nije naznačeno, a kod drugih je pa se stvara dojam da za jedne moraš kupiti tri stvari a za druge ne. Naravno, na samoj polici to nije jasno istaknuto, ili možda i je negdje sakriveno, ali stvarno ne znam tko još ima vremena proučavati.

Postalo mi je stvarno naporno to kupovanje, stalno imam osjećaj da me žele prevariti. Ako već ne direktno, s prepravljenim datumima, lažnim deklaracijama "prirodne hrane" ili punih naziva E brojeva, krivim cijenama ili prikrivenom zemljom podrijetla (Kinu skrivaju ko zmija noge), onda igraju na te "trenutke nepažnje". Potrebno je više koncentacije kad se ide u dućan nego kad se igra preferans.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo možda i nije prevara ali je ispalo u najmanju ruku smiješno.
    Bila sam nedavno s MM i klincima u kupovini u trgovačkom centru. Ja sam isprobavala neku odjeću, a oni su vršljali po drugim trgovinama.
    Dođe MM k meni i kaže mi da je u Tom Tailoru sniženje traperica 50%, da su po 250 kn i nek ja sada budem s klincima dok on na miru proba.
    Evo njega nakon par minuta i smije se. Za to vrijeme dok je on doveo klince do mene i vratio se (prošlo je nekih 15-ak minuta) preko svih sniženih cijena bile su polijepljene ponovno cijene od 500 kn. Bilo je ok 1 sat poslijepodne, dakle, nije bilo početak ili kraj radnog vremena.
    Nije ni skužio dok nije otišao u kabinu probati par komada. Tada je skužio cijenu, malo pričekao u kabini i izašao - kao, ne pašu mu . On je tip koji nikada neće zapitkivati niti se prepirati tako da nije ni upitao što odjednom bi s tim cijenama. Meni je to bilo malo čudnjikavo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš čudno
    ja sam jučer u TT kupila traperice na 50%

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku
    ... Za to vrijeme dok je on doveo klince do mene i vratio se (prošlo je nekih 15-ak minuta) preko svih sniženih cijena bile su polijepljene ponovno cijene od 500 kn. Bilo je ok 1 sat poslijepodne, dakle, nije bilo početak ili kraj radnog vremena.
    Možda su taman skužili da im je kriza pa ne mogu sniziti cijene.

Inače, nevjerojatna priča.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •