Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeto ne sastoji se vjera samo od slavljenja Božića i Uskrsa.
    Upravo u življenju svakodnevnog života su najveći izazovi vjere.
    I neminovno je zbog Krista ulaziti ponekad i u konflikte sa svijetom.
    Nije Isus onaj koji nas drži na rukama i ljuljuška.
    I Isus je trgovcima porušao stolove u hramu kad su radili ruglo od doma Oca našeg na nebesima.
    Potpisujem.Da to je to isto zbog čega spočitavaju Crkvi mješanje u sve izvan sakristije i zato su neke razljutile konkretne i aktualne propovijedi na Božić. Meni je čak simpa na neki način kako ateisti i ostali neprakticirajući idealiziraju vjeru kao neki mjehur od sapunice ala film "moje pjesme moji snovi" u koji se skloniš za blagdane.
    Posljednje uređivanje od pikula : 19.01.2013. at 23:46

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem.Da to je to isto zbog čega spočitavaju Crkvi mješanje u sve izvan sakristije i zato su neke razljutile konkretne i aktualne propovijedi na Božić. Meni je čak simpa na neki način kako ateisti i ostali neprakticirajući idealiziraju vjeru kao neki mjehur od sapunice ala film "moje pjesme moji snovi" u koji se skloniš za blagdane.
    ovo apsolutno nije moje mišljenje, i više puta sam napisala (al očito badava, svi čitamo uglavnom samo ono što potvrđuje naše zacementirane stavove) da mislim da si crkva, kao velika zajednica ljudi, niti ne može dozvoliti luksuz da stoji po strani društva.
    e sad, zašto bira ove bitke, to imam isto svoje mišljenje. a usko je vezano uz politiku. samo to sam htjela ponuditi objašnjenje, u kojem trenutku dolazi do rasprava na ovom topiku.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo apsolutno nije moje mišljenje
    sori ako je ispalo da direktno tebi odgovaram. Malo sam se nado (raz)vezala, pa je ispalo tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •