Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
bilo kad zakoraci van nje u svijet i vidi ponasanja koja ja ne podrzavam.
E ovo je najgori dio, noćna mora za svakog roditelja. Što sve daje svijet, slabo je svakom normalnom roditelju kad to spozna. Noćni klubovi u kojima se bez problema tolerira prisustvo maloljetnih osoba iza zakonom određenog sata, pijana mladež koja spava uz cestu u rane jutarnje sate, kakvih smo se sve scena nagledali ali radije bismo umrli od neispavanosti nego njihovo odrastanje prepustili stihiji....u svemu tom kaosu u kojem živimo najgore je kad su roditelji nedosljedni poput političara, kad jedno pričaju, drugo misle a treće rade.
Priča se recimo i na ovom forumu o prevladavanju stereotipa muško ženskih odnosa a iskreno - kakakv je omjer mušakaraca i žena koji su zadnjih dana čistili snijeg? Tko je na ovom forumu ikada pričao o stričeku čuvalici i stričeku čistilici?

I svom ću najmlađem djetetu pričati da mu je Bog dao fizičku snagu da zaštiti ženu i zamijeni je u teškim fizičkim poslovima i da curicu nikada ne smije udariti, čak i ako ona njega udari prva. Što se tiče spolnosti znam da će biti mnogo ispravljanja krivih Drina ali spremna sam...
A i vjeronauk u školama treba odustati od teoretiziranja i krenuti putem evangeliziranja...tu Crkva ima veliki adut koji slabo koristi. Ako se tu nešto promijeni djeca će imati priliku čuti dvije istine na istu temu a priklonit će se onoj koja prevladava u roditeljskoj kući.