Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: domaća mast - što s njom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to je istina! Moja kolegica priprema domaću nevenovu mast ovako nekako (sastojci su isti, za omjere nisam sigurna): http://alternativa.hr/content/view/712/199/

A kad su mi djeca bila mala i kad ih je mučio kašalj, znala sam ih mazati. Nije bilo često, ali jesam i pomagalo je.

skoro pa off, ja sam odusevljena s frendovom mamom koja cijele godine skuplja trave po livadama, ona radi slicno, osim nevena stavi i trputac i stolisnik, mislim, mozda i malo gaveza, ugl, super za svakakve kozne probleme. ukljucujuci ad.

sad, reci ti meni, sta s obicnom sv.masti, namazati prsa? protiv kaslja, mislim.
    Posljednje uređivanje od tua : 22.01.2013. at 18:47

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    skoro pa off, ja sam odusevljena s frendovom mamom koja cijele godine skuplja trave po livadama, ona radi slicno, osim nevena stavi i trputac i stolisnik, mislim, mozda i malo gaveza, ugl, super za svakakve kozne probleme. ukljucujuci ad.

sad, reci ti meni, sta s obicnom sv.masti, namazati prsa? protiv kaslja, mislim.
    nama je mama na prsa stavljala gazu u kojoj bi bila razmazana/razgnječena svinjska mast. meni je to jedino pomagalo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku

Ovako kako kaze babyboys - u ljekarni uzmes veliku gazu, razrezes je na dijelove koji onak preklopljeno odgovaraju dimenziji djecjih prsa i na to razmazes malo masti (sobne temperature, da bude lijepo maziva). To zalijepis djetetu na prsa i preko obuces neku staru majicu ili body koje nije steta da se zamasti, pa preko jos 2 tanka sloja odjece. To se obicno radi navecer nakon kupanja, a ujutro skines. Pogodno je za male klince.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •