Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Maskenbal i gangam style

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    A da pričekamo da se feb13 javi jer na osnovu jednog posta, bar ja ne mogu stvoriti neku oštriju sliku situacije .

Kad sam ja bila mala u doba one države, negdje 2,3, razred prije nego što je i Tito umro, imali smo nekakav gradski slet ili nešto slično u dvorani , tj vježbali smo u dvorani pa smo na proljeće to terbali ponoviti čini mi se u Bihaću .

Tada je bila bitna masovnost , a ne toliko izvedba.

Elem, osoba koja je kao nas uvježbavala, nije bila naša učiteljica ali je bila učiteljica iz moje škole , nas je toliko tlačila da sam ja sakrila tu opravicu od jute sa nekakvim grozomornom crvenom mašnom samo da ne idem na probe i taj slet.

Plus da sam nosila naočale, koje su mi spadale s nosa od znojenja, jer nas je ova tjerala kao da je na galiji ,a u koreografiji smo na kraju morali odvezati te crvene mašne i vitlati s njima , pa su nerijetko moje naočale bilo mojom krivnjom bilo da me je netko drugi dohvatio s tom krpetinom završile na podu .

E tako se i moje dijete osjeca nekako, ne zeli sudjelovati u toj masovnoj glupariji eto takvo je. S kondicijom nema problema, dapace.Dva tjedna ce na satu tjelesnog vjezbati tu prekrasnu koreografiju, na kojoj djeca uzvikuju sexy lady i izvijaju se, a decki pokazuju srednji prst pa ih uciteljice upozore neka dignu kaziprst u zrak i galopiraju.

maria 71, hvala na savjetu, poslusat cu te. Iako ce odgovor biti najvjerovatnije: Pa djeca to vole!!Lakse im pustit glupariju nego osmisliti kvalitetan zabavan program primjeren tekstom i koreografijom toj dobi.Ostalima isto hvala, sada vidim da je problem u meni i djetetu, jednostavno se ne znamo zabavljati u masovnjaku. Ima nas i takvih, preozbiljnih.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj feb13 prvotno napisa Vidi poruku
    na kojoj djeca uzvikuju sexy lady i izvijaju se, a decki pokazuju srednji prst pa ih uciteljice upozore neka dignu kaziprst u zrak i galopiraju.
    iskreno, sumnjam da je tako
    ali ako je, nemaš se šta misliti, odmah u školu i reagiraj na neprimjerenu (da ne kažem prostačku) koreografiju

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ali ako je, nemaš se šta misliti, odmah u školu i reagiraj na neprimjerenu (da ne kažem prostačku) koreografiju
    x

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    mudro zbori mudra AM

takve stvari treba rješavati s učiteljicom

nitko ne osporava pravo na reakciju ako si s nečim (opravdano) nezadovoljna
    ali za takve gluposti spominjati ministarstva, inspekcije.....je stvarno smiješno

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Još da sam stavila i poveznicu, tj.link

http://www.youtube.com/watch?v=RJpDUaD6fog
    Citiraj feb13 prvotno napisa Vidi poruku
    E tako se i moje dijete osjeca nekako, ne zeli sudjelovati u toj masovnoj glupariji eto takvo je. S kondicijom nema problema, dapace.Dva tjedna ce na satu tjelesnog vjezbati tu prekrasnu koreografiju, na kojoj djeca uzvikuju sexy lady i izvijaju se, a decki pokazuju srednji prst pa ih uciteljice upozore neka dignu kaziprst u zrak i galopiraju.

maria 71, hvala na savjetu, poslusat cu te. Iako ce odgovor biti najvjerovatnije: Pa djeca to vole!!Lakse im pustit glupariju nego osmisliti kvalitetan zabavan program primjeren tekstom i koreografijom toj dobi.Ostalima isto hvala, sada vidim da je problem u meni i djetetu, jednostavno se ne znamo zabavljati u masovnjaku. Ima nas i takvih, preozbiljnih.
    Evo i moje skromno mišljenje: ovaj reklamni happening na Trgu mi je super, uspješno i profesionalno odrađen!
    Međutim gledajući tu gs-koreografiju, zaključujem da se radi o vrlo teškim i kompliciranim pokretim neprimjerenim za jednostavno imitiranje uz prigodnu muziku. Sumnjam da je učiteljica znala poučiti djecu da to izvedu ispravno. Prirodni ili dobro uvježbani i objašnjeni pokreti zabavljaju djecu i rado ih ponavljaju. To nema veze sa izborom glazbe, nego sa odgovornim pristupom bavljenja s djecom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •