zmaj222 prvotno napisa
pozdrav zenice molila bi za misljenje i pomoc!
naime u 20.tjednu trudnoce sam i preksinoc sam primjetila da mi dole stalno nesto curka ,a uz to curkanje sam uvije iska na wc mokrit.
nisam imala mira i otisla sam kod privatnika na pregled i reko je da je sve ok i da plodne vode ima dovoljno.
dosla sam kuci i ujutro se to nastavilo,a ja odmah na hitnu SD
odmah su me primili i pregledali napravili test sa kasljanjem i dali mi zelenu krpu da hodam sat vremena i nije nista bilo....tj,nije nista curilo...
posalju me na utv da bi mi dr, rekla da mora pozurit jer mora stic u banku i kaze plodne vode fali AFI 7 i napravila bebi anomaly scan koji je uredan...ja ostala u soku,,,
odvedu me natrag gore i kaze dr. da ce on mene ipak poslat specijalisti da on napravi jos jedan uzv.
dr. cim je pogledo kaze plodne vode ima dovoljno,da ne zna zasto su mi rekli da nema!!!
poslo me gore nazad da mi naprave kks i urin i nasli su milion bakterija u urinu...
sad ja vas pitam dali je moguce da je ova prva dr. krivo ocitala uzv ,da li to meni curka od bakterija..
molim vas za misljenje jako sam uplasena,cijelu noc nisam spavala od brige...nista mi nije jasno...