Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: detoksizacija organizma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mislim da je topic krenuo u krivom smjeru.
    Pokretačica je tražila savjete u vezi s detoksikacijom organizma, jer očito da je procijenila da joj to treba, a ne zgražanje onih koji to nikad u životu ne bi napravili.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Pokretačica je tražila savjete u vezi s detoksikacijom organizma, jer očito da je procijenila da joj to treba, a ne zgražanje onih koji to nikad u životu ne bi napravili.
    Pa ne zgažaju se nad detoksikacijom nego nad nekim načinima provođenja iste.
    Mene isto zanimaju čajevi i preparati, a ove neke stvari su mi preekstremne.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je fora da je od svih ljudi koje poznam najzdravija, najvitalnija i uvijek najsvježija izgleda upravo osoba koja zadnjih 20 godina vježba svaki dan, meditira, radi vježbe disanja, klistira se, povremeno posti, jede isključivo sirovu hranu, čisti jetru redovito (neka fora s limunom i maslinovim uljem, ne znam detalje), pije urin... i što ti ga ja znam što sve ne čini.
    Teta ima 52 godine, izgleda bolje i mlađe nego kad sam ju upoznala 1993.
    Teta očito dobar dio dana radi na sebi.
    I to je tajna njenog izgleda.

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je savjet da to ne postoji.
    Pogotovo ne čišćenje od parazita i pražnjenje crijeva od ostataka koji se tu talože godinama.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Teta očito dobar dio dana radi na sebi.
    I to je tajna njenog izgleda.
    x. I očito ne radi izvan kuće - ko bi imao vremena za sve to što ona po danu utroši za sebe... pa normalno da ne izgleda utrošeno. Isto tako bi izgledala da ima više onog drugog x-a u računici vrijeme je novac (da ima novaca pa da se onda malo izoperirava ili ide na te neke tretmane). I neki moji iz familije koji su redovito vježbali (nauštrb drugih stvari, od brige za zaradu, do brige za obitelj) izgledaju onako... doriangrayovski. Mislim.. vidi se da nisu izraubani. Ko auto koji je vozio optimalno, mijenjalo mu se ulje kad je trebalo, nije išao po makadamu, itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.02.2013. at 10:14

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    x. I očito ne radi izvan kuće - ko bi imao vremena za sve to što ona po danu utroši za sebe... pa normalno da ne izgleda utrošeno. Isto tako bi izgledala da ima više onog drugog x-a u računici vrijeme je novac (da ima novaca pa da se onda malo izoperirava ili ide na te neke tretmane). I neki moji iz familije koji su redovito vježbali (nauštrb drugih stvari, od brige za zaradu, do brige za obitelj) izgledaju onako... doriangrayovski. Mislim.. vidi se da nisu izraubani. Ko auto koji je vozio optimalno, mijenjalo mu se ulje kad je trebalo, nije išao po makadamu, itd.
    Upravo suprotno. novaca nema u izobilju, zaradi dovoljno, ali ne pretjerano. Radi kao maserka, dosta toga radi doma, ali ide i van kod klijenta.
    Ali u njenom slučaju sve je to nebitno, to je njen način života, ona to živi, radi, diše, govori, misli 24 sata na dan.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ali u njenom slučaju sve je to nebitno, to je njen način života, ona to živi, radi, diše, govori, misli 24 sata na dan.
    To i govorim. To je to, način života.
    Jedino što sam uvjerena da detoksikacija postoji jedino kao način za potrošiti novac na "biljne" i "zdrave" preparate ili postupke.
    I da alternativna industrija fino galopira za farmaceutskom. Jer tržište je tu.
    Način priprave je isti. Konzumacija je ista.
    Samo se "furamo" da nije.
    Razumijem sirovu hranu, zdravo, neprerađeno.
    Vježbanje, meditiranje, stil života.
    Al ovo drugo ne.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da detoksikacija postoji jedino kao način za potrošiti novac na "biljne" i "zdrave" preparate ili postupke.
    i kada se radi o vlastitom urinu?
    šalim se, nemojte da nas ovo odvede gdje osoblje ne bi htjelo

ja volim čut šta alternativa radi, a i šta trezvena medicina misli. zato sam ubacila i taj dio s urinoterapijom jer cijenim mišljenja nekih od vas,
    a i volim znat

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

To i govorim. To je to, način života.
    Jedino što sam uvjerena da detoksikacija postoji jedino kao način za potrošiti novac na "biljne" i "zdrave" preparate ili postupke.
    I da alternativna industrija fino galopira za farmaceutskom. Jer tržište je tu.
    Način priprave je isti. Konzumacija je ista.
    Samo se "furamo" da nije.
    Razumijem sirovu hranu, zdravo, neprerađeno.
    Vježbanje, meditiranje, stil života.
    Al ovo drugo ne.
    Načelno se slažem (ne znam detalje o sirovoj hrani). Stil života je ono što nosi probleme / odnosi probleme. Ovi "detox-breakovi" - sumnjam da donose puno (onome ko ih provodi).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •