Mislim da je topic krenuo u krivom smjeru.
Pokretačica je tražila savjete u vezi s detoksikacijom organizma, jer očito da je procijenila da joj to treba, a ne zgražanje onih koji to nikad u životu ne bi napravili.
Mislim da je topic krenuo u krivom smjeru.
Pokretačica je tražila savjete u vezi s detoksikacijom organizma, jer očito da je procijenila da joj to treba, a ne zgražanje onih koji to nikad u životu ne bi napravili.
x. I očito ne radi izvan kuće - ko bi imao vremena za sve to što ona po danu utroši za sebe... pa normalno da ne izgleda utrošeno. Isto tako bi izgledala da ima više onog drugog x-a u računici vrijeme je novac (da ima novaca pa da se onda malo izoperirava ili ide na te neke tretmane). I neki moji iz familije koji su redovito vježbali (nauštrb drugih stvari, od brige za zaradu, do brige za obitelj) izgledaju onako... doriangrayovski. Mislim.. vidi se da nisu izraubani. Ko auto koji je vozio optimalno, mijenjalo mu se ulje kad je trebalo, nije išao po makadamu, itd.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.02.2013. at 10:14
To i govorim. To je to, način života.
Jedino što sam uvjerena da detoksikacija postoji jedino kao način za potrošiti novac na "biljne" i "zdrave" preparate ili postupke.
I da alternativna industrija fino galopira za farmaceutskom. Jer tržište je tu.
Način priprave je isti. Konzumacija je ista.
Samo se "furamo" da nije.
Razumijem sirovu hranu, zdravo, neprerađeno.
Vježbanje, meditiranje, stil života.
Al ovo drugo ne.