Sad čitam sve vaše ideje i ostajem u čudu kako ste se sve zainteresirale i kako pomažete

.
Neizmjerno vam hvaaala

baš mi puno pomažete po pitanju svega..

e sad ovako:
Stan mi je potreban za nekih max mj dana, MM sutra počinje radit, ali za prvu ruku ce putovat dok ne nađemo stančić.
Što se tiče njegovog odlaska na posao to će svakako činiti s autom jer mu je takav posao, ne boravi stalno u firmi....(tako da pješke odlaziti na posao mu svejedno nece biti moguce)
Kvartovi Ferencica i Volovcica mi se čine idealni, jer nismo mi baš za jaku zagrebačku špicu, a i više volimo zelene površine, a i da smo prometno povezani s ostatkom grada naravno...
Vidim ove vaše linkove za stanove i neki su za početak van naših mogućnosti, nama treba nešto ovako :
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/st...-oglas-6854019 taj stan nam se jako svidio jer je prekrasno namješten, baš kako mi volimo, a i cijena toga najma nam je prihvatljiva, mana mu je ta što je eto na drugom kraju, na istoku Sopota NZG. pa koliko vidim vi mi to nikako ne savjetujete jer je predaleko i deško ce MM biti doci do posla.
Možda ce ovo pitanje zvučati glupo ali ne kužimo se u uzimanje stana u najam pa ono to nas zanima što s namještajem u stanovima ako nam se ne sviđa?? Jel netko upoznat s tim, jer ima baš stanova prihvatljivih cijena u tim idealnim kvartovima,ali namještaj im je koma, i nikako se nebi ugodno osjećali u takvim stanovima...
Mi bi uzeli stan na duže vrijeme, a kupili bi stan za neke 2 godine, tako da ovaj stan što sada tražimo bi nam trebao sigurne 2 godine.
Tražimo stancic od cca 50 kvadrata, može i manji ako je ok raspored (jer ima stanova puno vecih kvadratura a da budu jako loše raspoređeni).
i za tu kvadraturu prihvacamo najam oko 2000kn,više ne.