Pokazuje rezultate 1 do 50 od 141

Tema: klomići i čaša alkohola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

mislim da ipak milivoj- pretjeruješ ,nije mi cilj se svađat ovdje..mislim da nisi u pravu i nije to diskriminacija već mislim da nisi nikad mogao piti klomifene jer si muško a to što si protiv alkohola-tvoj stav ,nisam ni ja alkoholičarka već mlada cura koja voli popit čašu dobrog vina kao i ostale djevojke koliko sam mogla skužit na forumu ..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj roan prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ipak milivoj- pretjeruješ ,nije mi cilj se svađat ovdje..mislim da nisi u pravu i nije to diskriminacija već mislim da nisi nikad mogao piti klomifene jer si muško a to što si protiv alkohola-tvoj stav ,nisam ni ja alkoholičarka već mlada cura koja voli popit čašu dobrog vina kao i ostale djevojke koliko sam mogla skužit na forumu ..
    Moj je muž muško i pio je klomifene
    Posljednje uređivanje od Loly : 06.02.2013. at 13:38

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj roan prvotno napisa Vidi poruku
    i muškarci piju klomifene draga,ako za to postoji potreba....informiraj se prvo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •