Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: glasna centrifuga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sasa cim sam vidjela naslov topica pomislila sam da je rjec o Candy
    kupila sam njihovu kombiniranu i jedva sam cekala da je se rjesim. ta je bila glasna kao da sam na aerodromu. cak sam zvala i njihovo predstavnistvo da ih pitam da li je to noramlno. sve u svemu to je tako i nema nekog lijeka. mozda ovo sa gumom sto ti je perdlozeno.

seljenjem i MM i ja smo se slozili da perilica ne ide s nama. sretno semo je udomili. zbog nje sam prestala prati robu nocu.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Sasa cim sam vidjela naslov topica pomislila sam da je rjec o Candy
    kupila sam njihovu kombiniranu i jedva sam cekala da je se rjesim. ta je bila glasna kao da sam na aerodromu. cak sam zvala i njihovo predstavnistvo da ih pitam da li je to noramlno. sve u svemu to je tako i nema nekog lijeka. mozda ovo sa gumom sto ti je perdlozeno.

seljenjem i MM i ja smo se slozili da perilica ne ide s nama. sretno semo je udomili. zbog nje sam prestala prati robu nocu.

hahahaha po noći? ni u najluđim sanjama. meni je problem što mi se u 5 popodne spusti susjeda s gornjem kata i zali mi se na mašinu i da ona zove seizmološki zavod u strahu kad to čuje. a veš moram prati. a pare za novu nemam. osobito jer ova ima tek 3 mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •