Pokazuje rezultate 1 do 50 od 583

Tema: Urlanje na porodu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nije bitno što meni paše. Koncentriram se na bebu. Smatram da boju ručnika beba ne percipira, a mamin glas -da. Ali ja ti imam malo drugačiju percepciju koje je biće bitno na porodu. (rodilja to nije, no to je moje mišljenje)
    Zanimljiva ti je tvrdnja.....kolko sam shvatila po svim tvojim postovima medicinske si struke...pa me naprosto fascinira takva tvrdnja da dođe od tebe...
    Nebi se niti trunku složila s tobom; jer i više rangirani medicinari su mi "potvrdili" i rekli mi da naravno da je dijete bitno i najvažnije ali isto tako da nikako nije u redu da trudnica sama sebe zanemaruje i zaboravlja jer je ona ta koja nosi to malo biće u sebi 9 mjeseci a isto tako ga i na kraju tog puta od 9 mjeseci rodi.Pa sad mene zanima kako ti ko educiran i obrazovan čovjek od stuke možeš izjaviti da na porodu majka rodilja nije bitna!!!!!Ako je ona u rasulu i komi, nema snage, nema duha a porod je u fazi da nema više carskog, pa tko će donjeti na svijet to malo biće?doktor???babica????sestre il neko treći???

Daj malo promisli prije tako hladnih izjava...mislim da za takve stvari netreba biti puno pametan....
    Posljednje uređivanje od Lupe : 06.02.2013. at 15:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •