Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
imam i ja pitanje:
može li se ove godine tražiti povrat poreza ako je Porezna nešto zeznula lani i nije ga isplatila (a odnosilo se na primanja iz 2011. godine).
naime mene muči slijedeće:
2010. godine sam koristila mjesec dana roditeljskog dopusta i 2011 godine sam dobila povrat poreza na osnovu toga roditeljskog dopusta.
2011. sam opet koristila mjesec dana roditeljskog ali 2012. nisam dobila povrat poreza.
jednom sam zvala poreznu upravu, rekli mi nemate prava i to je to. nisam se dalje trudila.
ove godine mi je na izlistu plaće u 12 mjesecu (plaća za 11,) pisalo: imate pravo na povrat poreza.
mogu li se čemu nadati?
gle sve ovisi kolko su bili plačeni porezi, i tvoje olakšice, nisam skužila dal si ti prošle godinepredavala nešto u poreznu ko prijavu za povrat, imaš li možda papire od te godine ( 2011).

Sad na izlistu ti je valjda pisalo da imaš preplačenog poreza , čija su djeca, imaš li kakve rezerve olakšica koji nisu na kartici? ako imaš pitanja i nedoumice javi mi se na pp pripremi svoje i muževe papire, jer je to najbolje rješavati u paru ako postoje neki novci koji bi se vratili