Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nadam se i ja da je finger ok.
    ja vam se javljam iz bolnice. išla sam danas na ctg i tlak je bio visok pa su me ipak ostavili. dali su mi neki lijek i tlak je poslije bio dobar. s obzirom da je vikend, vjerojatno ću tu zaglaviti bar do pon, a vidjet ćemo za dalje. svi su ljubazni, imam ok cimerice, na net sam se spojila preko mob i tako će sve lakše i brže proći.
    nataša, ako čitaš i još si u bonici, pošalji mi na pp na kojem si katu i u kojoj sobi pa da vidim mogu li doći do tebe da se upoznamo (ako to želiš, naravno. ako ne, nije frka).
    lijepa ste imena odabrali. i nama je aleksandar na listi. to je baš jako i lijepo ime.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se i ja da je finger ok.
    ja vam se javljam iz bolnice. išla sam danas na ctg i tlak je bio visok pa su me ipak ostavili. dali su mi neki lijek i tlak je poslije bio dobar. s obzirom da je vikend, vjerojatno ću tu zaglaviti bar do pon, a vidjet ćemo za dalje. svi su ljubazni, imam ok cimerice, na net sam se spojila preko mob i tako će sve lakše i brže proći.
    nataša, ako čitaš i još si u bonici, pošalji mi na pp na kojem si katu i u kojoj sobi pa da vidim mogu li doći do tebe da se upoznamo (ako to želiš, naravno. ako ne, nije frka).
    lijepa ste imena odabrali. i nama je aleksandar na listi. to je baš jako i lijepo ime.
    draga,drž mi se,ja sam u prvoj trudnoći imala visok tlak,u 38-om tjednu su me ostavili u bolnici zbog tlaka,tamo sam bila do poroda jer se doktor bojao i za mene i za bebu,pila sam ormidol od 25mg,na kraju je sve bilo ok,ali kad je tlak u pitanju jako su oprezni,u kojem si ti tjednu draga?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •