Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Nakon dojenja na koje ste mlijeko prešli?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    kak znaš koji je dobila, mislim da nemaju posebna mlijeka u rodilištimat. vidim da si odgovorila, ali pitanje je kolko to djece može dobiti i u kojim rodilištima
    rodila sam u Austriji ( Feldbach), tamo majke same spravljaju ad, tj same daju ad ako žele odn. ako ne žele dojiti (ima i toga). Dijete je nasisavalo cijelo noć doslovno ali nije bilo mog mlijeka, dobila je temp. od dehidracije kako je rekao pedijatar i tražili su da joj dam ad. Meni je bilo koma, onda je cijeli liječnički tim došao razgovarati sa mnom i tatom bebe. Tražila sam set koji ima malu ultra tanku cjevčicu koja se zajedno s bradavicom stavi bebi u usta i mlijeko ide iz nekakve "pljoske" a dijete sisa bradavicu zapravo pa nema konfuzije zbog dude. Nisam htjela špricom davat jer ne znam koliko bih joj brzo istisnula. Drugi uvjet je bio da nema kravljih proteina zbog mogućih alergijskih reakcija pa su mi rekli da oni u rodilištu no nemaju drukčije. ( kod nas se to ad dobiva na recept kad postoji nužda) . Sjećam še da je ambalaža bila staklena mala bočica ( kao oni (kršitelj koda)i sokovi ) i da nisam htjela grijat u mikrovalnoj nego u vreloj vodi sam tražila da grijem. Ma ja sam malo komplicirana, ali postoji jedan tekst "Posišite ovo" koji uvijek imam na umu
    Posljednje uređivanje od puntica : 17.02.2013. at 13:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •