Stranica 137 od 203 PrviPrvi ... 3787127135136137138139147187 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,801 do 6,850 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kleopatra čemu si uopće radila test? Bilo bi puno bolje da si napravila betu da vidiš duplanje, inače dok beta ne pređe 1000 teško da će ti ginekolog išta vidjeti u maternici...
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 18.02.2013. at 09:59

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ako nemas uputnicu vađenje beta hcga po običnim labaratorijima kosta 100 kuna

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mislila sam k na labaratorije od domova zdravlja ili bolnica. ovisno di stanujes pa ne znam di vade.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bila sam u poliklinici stela(150 kn)rezultat dobila za sat i pol.......beta 502.2............nikad više necu raditi test hehe

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bravo , odlična beta.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kleopatra mislim da je ovo bio veliki stres i tebi i namma. Bile smo ful zabrinute ta tebe!

MARYTA avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jao kleopatra koji stres.....ali hvala Bogu sve je dobro zavrsilo

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Klropatra drago mi je... i nenoj vise raditi testove

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

kleopatra samo tako dalje-hrabro i nek se dupla, dupla....

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

kleopatra odlično ~~~~~~~~~~~~za daljnje duplanje

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo kleopatra dobro da si nas poslušala i ne više raditi testiće

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kleopatra čestitam!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cestitam Kleopatra!! Evo nam svima dobra lekcija vezano za testove

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala cure moje. !!!!!!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bravo

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

joj kak su ti testići u biti nepouzdani.. sad se lijepo to vidi... nek se samo dupla

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kleopatra
    Posljednje uređivanje od bubekica : 18.02.2013. at 17:44

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

šta nam je sa elan,

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj paty prvotno napisa Vidi poruku
    šta nam je sa elan,
    I ja sam htjela da pitam. Juce je trebala da ide na pregled ili da ponovi betu.. nadam se da je sve dobro kod nje
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam u poliklinici stela(150 kn)rezultat dobila za sat i pol.......beta 502.2............nikad više necu raditi test hehe
    opaaa odlicno...
    puno srece ti zelim....

MARYTA avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Di je bubekica?

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

dragi svi!
    ja sam jučer pošteno procurila...na uzv.se ne vidi trudnoća tak da sam prestala s utrogestanima i estrofemom i sad se samo mogu nadati da bude se sve prirodno riješilo..
    betu opet vadim za tjedan dana, ako bu u padu-ok, a ako ne-onda je najvjerojatnije vanmaternična.
    kaj da vam velim...jadna sam, umorna i žalosna...trebam se rasplakati do kraja, malo se odmoriti pa duboko udahnuti i krenuti dalje...
    fala vam kaj ste mislile na mene, fala na vibrama i podršci...
    makar ne pišem često, pratim vas i svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrost, sreću i strpljenje....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Elen, zao mi je.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

elen
    Ne brini, ne bi na VM pravo procurila a ima i drugih simptoma pored slabog/točkastog krvarenja, očito je bila biokemijska - znam da ti nije neka utjeha, ali eto, ipak se nešto zbilo, korak si bliže trudnoći koja će idući put, sigurno, proći u najboljem redu!
    Pusa

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

elen mislim da sve znamo kako se osjecas, i u svoje ime mogu reci da suosjecam s tobom.. al nema druge nego glavu gore, ako vec mora biti tako nek beta pada kako treba , nek se samo ocisti ako se ima sta ocistiti i da krenes u nove pobjede sa istim zarom i da ti novi postupak donese taj mali smotuljak...

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure...danas ultrazvuk prošao dobro...mislim dr.B je reko da je sve lijepo i da se beta lijepo dupla...za tjedan dana ponovno idem ....valjda če tad malo više informacija za mene biti ... ja sam mislila da ču već danas neku slićku dobiti a kaj sam ja znala moram , ja to sve još poloviti

MARYTA avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

elen žao mi je..žao mi je ..žao mi je..

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kleopatra, kako tako brzo na ultrazvuk? Kod nas se ide tek 15 dana posloje bete. Kod vas nije tako?

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Stvarno neznam,doktor mi je tako rekao i opet idem za tjedan dana......ni meni nije jasno,zato što se sada još ništa nevidi,ali bitno je da je on rekao da je sve lijepo...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Svasta, bas cudno od njega. Znam da se na uzv vidi tek kad beta uveliko predje 1000.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    cure...danas ultrazvuk prošao dobro...mislim dr.B je reko da je sve lijepo i da se beta lijepo dupla...za tjedan dana ponovno idem ....valjda če tad malo više informacija za mene biti ... ja sam mislila da ču već danas neku slićku dobiti a kaj sam ja znala moram , ja to sve još poloviti
    Kleopatra je li to bio uz sa 5 tt? Možeš li nam napisati što je dr vido, što je napisao na nalazu?
    Tnx i sretno!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 20.02.2013. at 07:26

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kleopatra, i sama znas da je beta prekrasna i da je sve ok, ako sam dobro zbrajala jucer si bila 4+5 i to je stvarno prerano da se nesto vidi, cekamo s tobom drugi tjedan kad budu lijepe vijesti!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Kleopatra je li to bio uz sa 5 tt? Možeš li nam napisati što je dr vido, što je napisao na nalazu?
    Tnx i sretno!
    Inesz...nije 5tt...pitala sam dr.B...kako da sad to brojim on mi je rekao da od dana transfera a to bi onda bilo tek 2tt, na nalazu nije napisao baš ništa ... samo mi je rekao da je to još rano ali je kao sve lijepo...al kaj??? ja sam bila zbilja zbunjena i niš nisam pitala ..meni je bilo dosta da je sve uredu ..... al sam pomislila da mi vi curke možete malo to pojasniti...znači vidjet čemo nešto tek za možda dva tjedna ha????? e da i ne kužim zašto mi je moj ginekolog rekao u prošli petak nakon prve bete da je 4tt i 4 dana ...on je sebi računao od zadnje M....pa šta će sad svatko od njih drukčije to gledati????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kleopatra trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menstruacije. neki mpo doktori dodaju malo preciznosti na izracun pa datumu punkcije (koja odgovara ovulaciji) dodaju 14 dana (kao da je ovulacija bila 14-i dan ciklusa, iako je punkcija mozda bila na 12-i ili 16-i dan). racunanje trudnoce od transfera ne postoji, ne razumijem zasto ti je doktor to rekao.
    za tvoj tjedan trudnoce je beta uredna i to je jedino sto ti je sad bitno.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 20.02.2013. at 10:20

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kleopatra, i sama znas da je beta prekrasna i da je sve ok, ako sam dobro zbrajala jucer si bila 4+5 i to je stvarno prerano da se nesto vidi, cekamo s tobom drugi tjedan kad budu lijepe vijesti!
    mare ja sad fakat više neznam koliko sam ja sad trudna....???? jel 2tt..jel 4tt ...nemam više pojma...mislim ne želim bit krpelj ..bitno mi je da je sve ok..i da imaš pravo vidim to i sama...al majke ti ....daj nek mi netko objasni od kad se računa..od zadnjeM (14.1 je bio prvi dan zadnjeM ) ili od dana transfera (5.2) ... znam da već smaram al

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kleopatra vjerovatno je mislio da su ti jajnici ok nakon stimulacije, pretpostavljam da je to..
    Trudnoca se racuna od dana punkcije minus 2 tjedna, mpo doktori uglavnom tako racunaju, a socijalni ginekolozi uglavnom od zadnje M. Ne kuzim zasto ti je rekao 2 tt...

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Kleopatra vjerovatno je mislio da su ti jajnici ok nakon stimulacije, pretpostavljam da je to..
    Trudnoca se racuna od dana punkcije minus 2 tjedna, mpo doktori uglavnom tako racunaju, a socijalni ginekolozi uglavnom od zadnje M. Ne kuzim zasto ti je rekao 2 tt...
    bubimitka..neznam zašto ....još sam ih pitala jasno koliko da ja sad brojim tjedana trudnoće...rekli su oboje ...pa od dana transfera,znaći 2tt...baš u utorak kad dođem ću ih pitati da mi pojasne to...nemam pojma zbilja..a ovo za socijalne sam si i mislila....u utorak ih obasipam pitanjima i ne izlazim dok ne saznam sve šta me zanima .. pa javljam vama odmah

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kleopatra, nije dobro trcati pred rudu, sto se kaze. Sve u svoje vrijeme! Ne brzaj, ne mozes vidjeti nista do onog perioda kad se bude moglo vidjeti.
    To sto je rekao da je sve ok i kako treba, pretpostavljam da je gledao zadebljanje materice, jer u slucaju da ne daj boze nesto krivo krene, materica pocinje da se ljusti, a on bi to mogao da vidi na uzv. Kod tebe je lijepo zadebljana zbog trudnoce i to je sve sto je mogao da vidi.
    Da li ces racunati da si trudna 2tt ili 4tt sve jedno je, jer je u sustini isto. . Neki doktori zanemaruju onaj period od 2tt preije ovulacije, neki broje i ta dva tjedna. Uglavnom, isto je.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Ozana prvotno napisa Vidi poruku
    Kleopatra, nije dobro trcati pred rudu, sto se kaze. Sve u svoje vrijeme! Ne brzaj, ne mozes vidjeti nista do onog perioda kad se bude moglo vidjeti.
    To sto je rekao da je sve ok i kako treba, pretpostavljam da je gledao zadebljanje materice, jer u slucaju da ne daj boze nesto krivo krene, materica pocinje da se ljusti, a on bi to mogao da vidi na uzv. Kod tebe je lijepo zadebljana zbog trudnoce i to je sve sto je mogao da vidi.
    Da li ces racunati da si trudna 2tt ili 4tt sve jedno je, jer je u sustini isto. . Neki doktori zanemaruju onaj period od 2tt preije ovulacije, neki broje i ta dva tjedna. Uglavnom, isto je.
    hvala Ozana...a znam da pretjerujem ... al sve me nekako brine i ne kužim se još...al evo pomalo čitam i pitam tu vas koje znate bolje od mene pa skupljam informacije.....al i to što kažeš ..ne treba trčat pred rudo

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

To ti je moj savjet . Pusti nek sve ide svojim tokom. Ovako samo sebi skodis bez potrebe.
    Umjesto da sad uzivas, jer si betom 2x potvrdila trudnocu, ti se mucis mislima u kojem si tjednu, a oba su jedno te isto samo neko voli da umanji ona 2tt .
    Nemas razloga za brigu. Devet mjeseci je ispred tebe i sve ces vidjeti i saxnati onda kad za to bude vrijeme.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Devet mjeseci je ispred tebe i sve ces vidjeti i saxnati onda kad za to bude vrijeme.
    Ustvari je jedan mjesec već iza nje, tako da je 8 ispred
    Dobro kaže Ozana - nemaš razloga za brigu!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Malo sam googlala, i naletim na ovo http://www.asteelmagnolia.com/2012/03/for-real.html?m=1
    Eto objasnjenja zasto je Kleopatrin test bio negativan

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Malo sam googlala, i naletim na ovo http://www.asteelmagnolia.com/2012/03/for-real.html?m=1
    Eto objasnjenja zasto je Kleopatrin test bio negativan

Razumijem engleski ali ne razumijem kako to objasnjava Kleopatrin neg test?
    U tekstu se zena cudi kako joj je na 14 dpo pozitivan test na bhcg 500 mIU/ml, a ona ocekuje manju betu.
    Kleopatrin je bio negativan vjerojatno zato sto je urin bio popodnevni i razrijeden od cestog pi-pi, a test slabije osjetljiv, pa nije detektirao.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jeste, ali vidis na slikama ispod, kako je pri bhcg od 500 mIU/ml test mnogo bledji u odnosu na onaj kad je bhcg oko 100. Na to sam mislila. Kako beta raste, tj pocne da pralizi 500 na kucn testu druga crtica je sve bledja.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure moje neznam šta mi se dogodilo sinoć...zato ću vam ovdje pokušati opisati jer mi nitko ne daje konkretan odgovor....dakle oko 2:30 ujutro su me ulovili KATASTROFALNO jaki bolovi u trbuhu...kao menstrualni ali 300xjače!!!!! trajalo je to sigurno oko pola sata ..možete si misliti kad nisam imala snage pozvat muža da dođe u kupaonu....komaa...bila sam bjela ko krpa i hladan me znoj oblio ..ma užas.....dakle naglašavam da ne pretjerujem u opisu tako je točno bilo....šta je to?????????? zvala sam gore na Sv.Duh ...sestra mi je rekla da je to"MOŽDA" normalno???? i sinoć kad sam uspjela dozvat muža on je zvao hitnu gin...al i tamo su rekli da nemaju oni pojma da budemo optimistićni i nadamo se da je sve u redu...jer je to još malo da bi se vidlo....al fala Bogu nije bilo krvi!!!!????? DAL DA ODEM PRIVATNIKU?????

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kleopatra, ne znam sto možeš napraviti osim mirovati, nastaviti utrice i čekati. Da je bilo krvarenje, to ne bi bilo dobro, ovako mozda i je normalno. Ne vjerujem da bi ti ijedan dr mogao reci ili napraviti bilo što drugo.
    Nadam se da se neće ponoviti.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Idem ja na Sveti Duh..rekli su da ipak dodjem..pusa i pozdrav curke,javim vam se!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kleopatra, nadam se da ce sve biti u redu....

Ja, i juce i danas pisnuh test i oba negativna :-\

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ozana:love2:,kleopatra idi sto prije i javi stanje kaj su ti rekli!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kleopatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •